Hogy/hol érdemes neten ismerkedni nem szép és nem jóalakú, félénk lányként?
először fejben rendezd le magad...
ha valakihez odamész "szia, ronda vagyok lehetek a barátnőd?" az elriad :D és mivel neten akarsz ismerkedni, így itt is van rá esély, de ezzel a kérdéssel ezt már félig lelőtted :) még ha sokak szerint "ronda vagy", valaki megláthatja benned az értéket...de ha te sem hiszed el akkor lehet nem fogja magát törni vele, hogy elhitesse veled...
Szerintem hasonlóak lehetünk, kérdező :) Még én sem találtam olyat, akivel tudtam volna ismerkedni, de hidd el, ha kihozod magadból a legtöbbet, próbálod magad elfogadni, kedves és mosolygós vagy, nem pedig folyton panaszkodsz, akkor előbb- utóbb meg fog valakinek tetszeni a kisugárzásod és a személyiséged. Legalábbis mindkettőnk érdekében remélem, hogy így lesz.
20/l
Hmmm Hmmm Hmmmm
A félénk az nem hátrány, ara utal ,hogy nem vagy olyan kicsapongó, esetleg kevésbé vagy nagy társasági ember. Ez van akinek + pont.
Az őszinteség is értékes tulajdonság... :)
Ha úgy érzed ,hogy nagyon bekorlátoz az ami/aki most vagy, picit változtass magadon. Ha túlsúlyos vagy akkor mozogj, szépen konvergál a sportos felé, az hatalmas +-t tud adni.
A félénkségeden is tudsz változtatni ha nagyon akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!