Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt idősebb nők?

Vannak itt idősebb nők?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi lennék arra, hogy ez a korosztály megtalálható-e itt.

Egy próbát megér :D

jan. 14. 08:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Persze,itt csak 40 éves nénik meg bácsik vannak.
jan. 15. 08:55
 12/21 anonim válasza:
#11 rám ez mondjuk éppen igaz (49 éves vagyok)
jan. 15. 10:00
 13/21 anonim válasza:
12-es ne aggódj van itt idősebb is mint te,pl 50 vagyok nincs ebből szerintem akkora ügy.
jan. 15. 10:53
 14/21 anonim válasza:
#13 nem aggódtam egy pillanatig se és még csak versenynek se tekintem, csak reagáltam a 11-es kommentre.
jan. 15. 11:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Leírom ide a korom…

20F vagyok

Nyilván nem itt kéne keressem és ismerkednem az adott korosztállyal, csak kíváncsiságból írtam ki ezt a kérdést. Illetve sosem lehet tudni, hogy hol találja meg az ember azt amit keresek. :D

jan. 15. 11:12
 16/21 anonim válasza:
12, én is 49 vagyok, de néninek nem érzem magam.
jan. 15. 11:23
 17/21 anonim válasza:
#14.Nagyon helyes,úgy gondolom nem is kell amúgy sem, ez nem a kihivasokról szól.Attól függetlenül szépen ide verödtünk😀.Még élünk😉
jan. 15. 12:07
 18/21 zol56 válasza:

Nincs semmi baj hogy itt ismerkedsz.

Az sem baj, hogy az idősebb korosztályt keresed, mert majd Ők eldöntik akarnak e ismerkedni Veled.

Csak sajnos a legtöbb válasz idiótáktól jön majd. Ne foglalkozz vele.

Amugy bőven van 50+ korosztály is csak nem fogják kiírni hogy 40+ 50+ osok mert a sok recskamatyik rájuk repülnek. Röviden ennyi.

Szóval ha normális vagy találhatsz.

jan. 16. 21:56
 19/21 A kérdező kommentje:

Eddig nem sikerült… Nem éppen szerencsés kép nélkül ismeretlenül elkezdeni beszélgetni. Plusz hiába írok tiszteletteljesen és normálisan akkor is inkább már nem válaszolnak…

Persze ekkora korkülönbséggel az is egyértelmű, hogy nem barátnői kapcsolatot keres az ember de akkor is….

Volt egy beszélgetésen ami tök jól indult úgy éreztem minden rendben van, majd kért rólam képeket, el is küldtem neki e-mailben és azóta nem kaptam választ SEMMIRE…

Lehet átvertek, nem tudom, de sajnos úgy érzem ez itt nem működik. Sokkal jobb es hatékonyabb élőben ismerkedni így fiatalon…

Csak megpróbáltam itt, hátha

jan. 16. 22:21
 20/21 anonim válasza:
Én negyvenes vagyok,és régóta nézelődök,próbálkozok itt ismerkedni fiatalabb férfiakkal.
jan. 19. 05:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!