Hogyan kezdjem az Ismerkedést?
Figyelt kérdés
Ha valakire random ráírok, hogy randiznál-e velem, ti elfogadnátok?tegnap 11:05
1/10 anonim válasza:
Csak ha csinos lány vagy.
tegnap 11:08
2/10 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok csinos lány, de egy csinos lányért te mindent megtennél? Ha valami visszahúz, meg kell szerezni...
HA nehezen szerzel meg egy csajt, akkor kurvázni kell menni, ott találsz csinos lányt és kielégült leszel.. Hidd el vannak perverz csajok, akik arra vágynak, hogy téged leszopjanak... Én a boldogság pártján állok..
tegnap 11:29
3/10 anonim válasza:
Én beszélgetés után, ha megvan a szimpátia, akkor igen. Bár csajok nem szoktak kezdeményezni, úgyhogy nem volt még ilyen 😂
tegnap 11:48
4/10 A kérdező kommentje:
3-as, akkor meghívhatlak egy randira?
tegnap 11:55
5/10 anonim válasza:
Én el, simán, még vakrandi is jöhet! Egy találkozót bárkivel ki lehet bírni...
tegnap 12:38
6/10 anonim válasza:
Legyen némi önértékelésed,látod találsz itt is.
tegnap 12:49
7/10 anonim válasza:
Nekem innen az első kapcsolatom úgy jött össze, hogy az exem írt rám, majdnem 2 évig voltunk együtt.
Nem elég az, hogy perverz vagy, meg szexben jó akarsz lenni...legalábbis attól függ milyen kapcsolat a célod.
tegnap 13:26
8/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
tegnap 13:40
9/10 anonim válasza:
Hàt az online ismerkedés az màs tészta. Ha úgy ìrsz rà a semmiből hogy randiznál-e velem az szinte 100% bukó. Több hetes irogatás videochat telefonálás utan viszont màr lehet annyi bizalom hogy elhìvd egy személyes találkozóra is
tegnap 13:44
10/10 anonim válasza:
Igen, bár még ilyen nem volt
tegnap 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!