Kérlek, adjatok tanácsot hogy kezdjem el!?
Soha életemben nem futottam - a busz után és az iskolai kötelezőt leszámítva persze - de most így 38 évesen, egy több éves kapcsolat után, újra ismerkedni szeretnék.
Rá kellett jöjjek, hogy a 170 centimhez elég soknak tűnik a hölgyek szemében a 78 kg.
Mindig is utáltam futni, de most úgy döntöttam, hogy megpróbálom, hátha nem döglök bele.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy hogyan álljak hozzá, hogy kezdjem el.
Tényleg 0 méter van bennem, mindig is inkább itthon ülős típus voltam, van egy kis hasi tasim, amitől megszabadulnék, hogy vonzóbb lehessek a hölgyek számára.
Mit és hogy csináljak, mi az első fokozat, ilyesmik érdekelnének.
Edzőterem nem érdekel, csak amit a Duna parton, vagy itthon tudok csinálni.
Nem célom semmilyen verseny, meg egyéb mű dolgok, csak a felesleg leküzdése, hogy picit egészségesebb és vonzóbb kinézetű lehessek ebből a szempontból.
Köszi előre is minden segítséget!
Jó, de mégis mi a kisebb táv és tempó?
Meg mennyi idő után és mennyivel növeljem?
Sajnos el kell hogy keserítselek.
Férfiként a 170 centihez a 78 kg, abszolút nem sok.
A hasi zsír az azért van, mert ilyen tipus vagy.
Így működik a májad. Ha 10 kilót leadnál, a hasad akkor is megmaradna.
Oda tárolódik, és rakodik a zsír, és méreganyag.
Én 25 kilót adtam le, a hasam is jóval kissebb lett, de "uszógumi" azért maradt.
Bármit csinálok, teljesen nem tűnik sajnos el.
Sokszor látni egész vékony embereket, akik pocakosak.
Sajnos, a pocak a férfi átok, a nagy popsi meg a női átok.
Nehéz ellene tenni.
Szerintem óvatosan kezdj el mozogni, jobb lesz a közérzeted, az egészséged, az alvásod, és várd ki azt a hölgyet aki nem teljesen pocak gyűlölő.
Sok ilyen van, csak nagy szerencse kell hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!