Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, ti sem tudok itt ismerkedni?
Figyelt kérdés
Valaki kiirt itt egy kerdest amiben leirta a fizeteset, IQ-jat, magassagat, sulyat, stb, meg az elvarasait a masikkal szemben (amiben joval maga fole lott), es igy keresett itt part maganak. Nekem mindegyik parameterem joval jobb a kerdezojenel, ugyanakkor nagyon elvarasaim sincsenek mar a lanyokkal szemben, de igy sem sikerul semmi... 😅 (Na jo, talan annyi, hogy 30 alatt legyen, de tobb tenyleg nincs mar.)tegnapelőtt 16:12
1/17 anonim válasza:
30 alatt az pont nagyon meredek elvárás. Az a korosztály a legkelendőbb. Sokszoros a verseny értük.
2/17 anonim válasza:
Olyat keress akikre nincs nagy igény. 40 felettiek és/vagy kövérek.
3/17 anonim válasza:
50 felett pedig már mindennek örülnek. Az a te pályád, ha sikert szeretnél. Ha molett is, akkor pláne.
4/17 A kérdező kommentje:
De en nem olyat keresek, akit elkiserek hetvegenkent a szinhazba, hanem olyat akivel minden nap vegen egy fergeteges szexel zarhatjuk a napot, majd utana reggel ugyanezzel inditanank el. Egy idosebb no mar nem kivanja annyit a szexet.
tegnapelőtt 16:33
5/17 anonim válasza:
Egy idosebb no mar nem kivanja annyit a szexet. 😂
6/17 anonim válasza:
Tévedés. 50 körül sok nő nagyon aktív. A kövérek is.
7/17 anonim válasza:
4: ezt milyen gyökkettes valóságshow-ból vetted? (mondjuk amiatt off vagyok, hogy 30 feletti vagyok meg foglalt is, de színházba is járok és az ágyban sem vagyok egy fadarab... mintha a műveltség meg a kor kizárná a szenvedélyt :D)
8/17 A kérdező kommentje:
Ok, de egy 20 evvel idosebb novel en mit kezdjek??? 😅 Nem indit be, mint ahogy egy 14 evessel sem fogok mit kezdeni, mert az meg kislany, es ugy a nagymamaja sem erdekel...
tegnapelőtt 17:05
9/17 anonim válasza:
Az oké, de nem tőrőlmetszett baromságokkal kellene megindokolni. Ezzel kb. leírtad magadról, hogy buta és felszínes vagy, az meg pláne nem egy jó pont, ha amúgy sem vagy sikeres.
10/17 A kérdező kommentje:
#9-es: Ne haragudj, de nekem papirom van rola, hogy az emberek 98%-anal okosabb vagyok! 😅
tegnapelőtt 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!