Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, ti sem tudok itt ismerkedni?
Úr isten csináltál egy mensa tesztet és itt akarsz menoskodni a statisztikával. Először azt írod kb semmi igényes nincs, majd hirtelen szexeljen sokat, reggel, este.
Inkább keress valami sugár babyt akit érdekel a kereseted meg 30 alatt van. Az IQ papirod őt se fogja erdekelni
Amíg neked csak szexre kell egy kis pitsa addig marad a marok marcsikád!
De hogy elkeserítselek: régebben több tucat csajt meghúztam innen amikor még ilyen kis nyomi voltam mint te. Dugtunk akkoris amikor megismerkedtünk, meg mikor már mással jártak is visszajártak hozzám dugni. Folyton dugtam innen valakivel.
De ma már egyáltalán nem működik jól ez az oldal. A sok szerencsétlen lúzer elüldözte innen a jó kiscsajokat! Csak a söpredék maradt! De már nem is érdekel. Változnak a preferenciák!
A lényeg hogy te lekéstél a jóról!
Szerintem itt nem barátkozni akarnak a férfiak 😅
16
Lehet igazad van de értelmes beszélgetésre is képtelenek akkor mit akarnak többet? Hogy majd csak úgy hopp az ölébe terem egy csaj? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!