Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok, ti sem tudok itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valaki kiirt itt egy kerdest amiben leirta a fizeteset, IQ-jat, magassagat, sulyat, stb, meg az elvarasait a masikkal szemben (amiben joval maga fole lott), es igy keresett itt part maganak. Nekem mindegyik parameterem joval jobb a kerdezojenel, ugyanakkor nagyon elvarasaim sincsenek mar a lanyokkal szemben, de igy sem sikerul semmi... 😅 (Na jo, talan annyi, hogy 30 alatt legyen, de tobb tenyleg nincs mar.)
tegnapelőtt 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: sokféleképpen lehet butának lenni. Magas IQ-val is lehet (a színházas meg "az öreg nők nem kívánják a szexet" megjegyzéseddel be is bizonyítottad... a tájékozatlanság is butaság).
tegnapelőtt 17:18
 12/17 A kérdező kommentje:
#11-es: vannak esetleg statisztikaid rola, hogy az oregebb nok is ugyanolyan gyakran szexelnek, mint a fiatalabbak? Az elkepzelheto, hogy van par kozottuk, aki igen, de a tobbseg nem. Sajnos a kor haladtaval mindenkiben lecsokken a szexualis vagy, a tested akkor mar nem a reprodukciora koncentral, hanem a tulelesre.
tegnapelőtt 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Úr isten csináltál egy mensa tesztet és itt akarsz menoskodni a statisztikával. Először azt írod kb semmi igényes nincs, majd hirtelen szexeljen sokat, reggel, este.

Inkább keress valami sugár babyt akit érdekel a kereseted meg 30 alatt van. Az IQ papirod őt se fogja erdekelni

tegnapelőtt 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Amíg neked csak szexre kell egy kis pitsa addig marad a marok marcsikád!

De hogy elkeserítselek: régebben több tucat csajt meghúztam innen amikor még ilyen kis nyomi voltam mint te. Dugtunk akkoris amikor megismerkedtünk, meg mikor már mással jártak is visszajártak hozzám dugni. Folyton dugtam innen valakivel.

De ma már egyáltalán nem működik jól ez az oldal. A sok szerencsétlen lúzer elüldözte innen a jó kiscsajokat! Csak a söpredék maradt! De már nem is érdekel. Változnak a preferenciák!

A lényeg hogy te lekéstél a jóról!

tegnapelőtt 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a baj kérdező itt már barátkozni is nehezen találni embert mert jönnek itt a kamu dumákkal mennyire komolyan gondolják aztán szarnak az egészbe...párt találni itt meg szinte egyenesen lehetetlen.
tegnapelőtt 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem barátkozni akarnak a férfiak 😅

tegnapelőtt 21:59
 17/17 anonim ***** válasza:

16

Lehet igazad van de értelmes beszélgetésre is képtelenek akkor mit akarnak többet? Hogy majd csak úgy hopp az ölébe terem egy csaj? :D

tegnap 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!