35éves nő vagyok Tatabányáról. Ismerkedés érdekel valakit?
Figyelt kérdés
jan. 5. 16:34
11/25 anonim válasza:
Kinek van kedve más kölykèt nevelni?
jan. 5. 18:13
12/25 A kérdező kommentje:
Van apjuk a gyerekeknek, felváltva vannak nálam és az apjuknál. Nem kell hülyeségeket írni.
jan. 5. 18:22
13/25 anonim válasza:
62F ?
tegnapelőtt 04:40
14/25 anonim válasza:
És nemcsak századjára írja ki, de sajnos nem is csinos. :(
tegnapelőtt 13:13
15/25 A kérdező kommentje:
14es: köszi, nagyon rendes vagy. Válaszolni bezzeg nem tudsz az üzenetemre.. Sokan csinosnak tartanak.
tegnapelőtt 13:19
16/25 anonim válasza:
Nem is írtál nekem.. Én sem írtam neked.
Legalábbis ez alkalommal nem.
tegnapelőtt 14:00
17/25 A kérdező kommentje:
16os: Akkor? Korábban beszéltünk? Te talán tökéletesen nézel ki? Miért kell ilyet ideírni..?
tegnapelőtt 14:05
18/25 anonim válasza:
Igen beszéltünk korábban. Kétszer is..
Hihetetlen, hogy még mindig itt próbálkozol. Ha nem meg itt az ismerkedés, próbáld meg más rendes társkereső oldalakon, ahol amúgy is látsz fotót és rólad is látnak. Itt nem érdemes erőltetni.
tegnapelőtt 14:55
19/25 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne itt próbálkozni..? Máshol is próbáltam de máshol se könnyebb..
tegnapelőtt 15:10
20/25 anonim válasza:
Kérdező hölgy!
Velem még mindig beszélgethetsz privátba,ha van kedved,én még mindig nyitott vagyok!
Egyszer már beszéltünk,akkor azt mondtad,hogy nem vagyok a zsánered!
Tehát rád bízom!
Egy szingli pasi(Tb-ről)
tegnapelőtt 15:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!