Budapesti egyedül álló középkorú férfiként szivesen beszélgetnék ismerkednék lányokkal asszonyokkal nem az agressziv fajtából,létezik itt ilyen?
Jól van látom lerágtátok a csontot rendesen:-))))))))
Ismerem ezt a platformot nem lepődök meg semmin........egészségetekre:-)))))
*12 nem vagyok felháborodva.Ez a beszólogatás megszokott itt.
Teljesen mindegy hogy atomfizikáról kérdezel vagy a teafilter használatáról.
Tehát tök mindegy hogy van e rajtad sapka vagy éppen füstszűrős cigarettát szivsz beszólnak.Én nyugodt pasi vagyok a hátamon fát lehet vágni tehát előre nézek nem hátra.Feltettem egy kérdést itt és mindenki vágja a lényeget csak úgy vannak vele piszkálódjunk kicsit.Nem háborit fel csak mosolygok rajta:-))))további szép napot mindenkinek,köszönöm a lelkes hozzászólásokat!Igaz az állapotom igy sem javult "egyedül álló"vagyok még most is de legalább megpróbáltam kapcsolatot létesiteni a jövendőbeli párommal csak ő még nem olvasta el:-))))))
Pedig ahogy írtam, ez egyáltalán nem olyan beszólogatás volt, mint ami itt megszokott. Tudom, mi megy az oldalon, de ez csak tök ártatlan tovabbfűzése volt egy elírásnak, ami nagyon adta magát, nem állt szándékomban kifejezetten téged piszkálni. :)
Sok sikert kívánok neked azért! :)
*15 Semmi gond értettem a poént.Van ilyen véletlen külön irtam előfordul.
Más kommenteket olvasva van itt durva beszélgetés is sőt sztem még anyukázás is van egy két kérdés után de ez meg sem közelitette és legalább jó volt a beszélgetés!
További szép napot minden lelkes kommentelőnek:-)))))
Tehát továbbra sem azt a nőt keresem akivel le lehet feküdni
hanem,aki mellett érdemes felébredni......!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!