Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek volt már kellemetlen helyzeteitek egyetemista lányokkal? Hogyan kezeltétek ezeket?
Hozzám már rengeteg alkalommal odajöttek, és beszólogattak nekem/szivattak (Pld. azzal, hogy látom, hogy egyedül vagy. Itt hagytak a barátaid. Pedig a haverjaim csak elmentek táncolni. Vagy hogy menj innen, mert nem tudok miattad billiárdozni. Pedig a többiek is zavarták a játék közben.).
Sokszor az a gond, hogy nem tudom a csajokat rendesen kezelni, mivel keveset randiztam velük.
De sokszor úgy gondolom, hogy nl csak azért szivatnak, hogy a központba kerüljenek. És ezek olyan csajok, akik instára folyamatosan dobálják magukról a képeket.
*...hogy csak azért szivatnak...
Bocsi a helyesírásért. ;)
Úgy van az, ahogy mondod😄
Mind a két alkalommal be voltam teljesen rúgva🤣
Nekem egyszer egy csaj osztálykirándulásnál lehúzta rólam a fürdőgatyát a strandon....
Olyat káromkodtam, hogy még a legkonzervatívabb tanárnéni se szólt rá semmit.
Bulinál ugyanez a tanárnéni felkért táncolni, hihi.
Ha így szivat egy csaj, próbál menőnek tűnni a többi tyúk előtt, nem akar az semmit.
Na biztos nem a nagyszájú Zsoltikán fog élcelődni, mert ráfaraghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!