Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tunatok nekem irni rizzeket...

Tunatok nekem irni rizzeket ezekhez hasonloakat amiket en le fogok irni a megjegyzesekhez?Mivel a googlen nincsenek ilyen horny rizzek.. csak ilyen altalanos

Figyelt kérdés

Ha a te segged none a baracfan nem lenne vizaminhianyom❤️

Jatszunk valamit? Ha en nyerek 9 honap mulva adod az ajandekom👼❤️

dec. 31. 19:42
 1/5 anonim válasza:
Mi a f#sz bajod van?
dec. 31. 20:09
 2/5 anonim válasza:

Persze,

Hernádi Sándor

Helyesen, szépen magyarul

Továbbá

Magyar helyesírási szótár

dec. 31. 20:55
 3/5 anonim válasza:
#2 Heregolyó Sándor.
dec. 31. 21:43
 4/5 anonim válasza:

Persze

Szia, nagyon szimpatikus az adatlapod, szeretnék megtudni rólad többet.

Rólam annyit kell tudni egyébként, hogy pszichopata vagyok, szeretek macskákat fojtani, néha amúgy van, hogy dartsal dobálom a szomszédnak a macskáit, és a kedvenc időtöltésem az, hogy belopózom a nők házába, és levágok egy darabot a hajúkból, majd hazaviszem, befonom, elrakom egy kis plasztik zacskóba, és berakom a kis szekrényembe

tegnapelőtt 02:01
 5/5 anonim válasza:

Szerintem először járd ki az általános iskolát, hogy megtanulj helyesen írni. Ha már le tudod írni helyesen a neved, akkor is hagyd békén a nőket, mert neked még véletlenül sem szabad szaporodnod!

Bár ha ennél tovább nem fogsz fejlődni, nem lesz olyan ember, aki leállna veled ismerkedni.

tegnapelőtt 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!