Tunatok nekem irni rizzeket ezekhez hasonloakat amiket en le fogok irni a megjegyzesekhez?Mivel a googlen nincsenek ilyen horny rizzek.. csak ilyen altalanos
Ha a te segged none a baracfan nem lenne vizaminhianyom❤️
Jatszunk valamit? Ha en nyerek 9 honap mulva adod az ajandekom👼❤️
Persze,
Hernádi Sándor
Helyesen, szépen magyarul
Továbbá
Magyar helyesírási szótár
Persze
Szia, nagyon szimpatikus az adatlapod, szeretnék megtudni rólad többet.
Rólam annyit kell tudni egyébként, hogy pszichopata vagyok, szeretek macskákat fojtani, néha amúgy van, hogy dartsal dobálom a szomszédnak a macskáit, és a kedvenc időtöltésem az, hogy belopózom a nők házába, és levágok egy darabot a hajúkból, majd hazaviszem, befonom, elrakom egy kis plasztik zacskóba, és berakom a kis szekrényembe
Szerintem először járd ki az általános iskolát, hogy megtanulj helyesen írni. Ha már le tudod írni helyesen a neved, akkor is hagyd békén a nőket, mert neked még véletlenül sem szabad szaporodnod!
Bár ha ennél tovább nem fogsz fejlődni, nem lesz olyan ember, aki leállna veled ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!