Apakomplexusos lányok vannak itt?
Figyelt kérdés
50+os sportos pasi vagyok és érdekelne mi a tapasztalat? Tudtok találni ilyen férfit aki az igényeiteknek megfelelő?dec. 26. 11:05
11/19 gabor49 válasza:
na én is szeretnék fiatal lányt 52 vagyok
dec. 27. 07:46
12/19 A kérdező kommentje:
Jó lett volna ha csak
egyeten egy olyan választ kaptam volna azoktól, akinek szólt a kérdés!!!!!
Senki nem vette észre hogy nem neki lett kiírva a kérdés !!!!
dec. 27. 08:06
13/19 anonim válasza:
Nem kívánság műsor
dec. 27. 10:34
14/19 A kérdező kommentje:
Értelmezés kérdése hogy fel tudod-e fogni rád vonatkozik-e a kérdés
dec. 27. 10:39
15/19 anonim válasza:
Vékony korodbeliek között is van elég.
dec. 30. 16:27
16/19 anonim válasza:
Nem kell ahhoz apakomplexusosnak lennie. 52 vagyok, és lehet találni huszonéves lányokat, bár én minimum 10 évvel fiatalabbnak nézek ki, jó anyagi helyzetben vagyok, napi szinten sportolok, fiatalosan öltözöm és nem is szoktam reklámozni a koromat. Internetes társkeresőkkel már nem érdemes viszont próbálkozni.
dec. 31. 13:16
17/19 A kérdező kommentje:
Nem meglepő eredmény, hogy akiknek a kérdést kiirtam, a válaszok száma: 0
dec. 31. 13:54
18/19 anonim válasza:
#17 Miért lenne bármely szempontból is releváns válasz? Biztos itt hemzsegnek a 16-25 éves apakomplexusos modellek, akik egy 50 éves, behízott, sörhasú faszira vágynak.
dec. 31. 14:27
19/19 A kérdező kommentje:
Valószínűleg önmagadra gondoltál te vagy behízott sörhasú, de nem én!!!
dec. 31. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!