Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Apakomplexusos lányok vannak itt?

Apakomplexusos lányok vannak itt?

Figyelt kérdés
50+os sportos pasi vagyok és érdekelne mi a tapasztalat? Tudtok találni ilyen férfit aki az igényeiteknek megfelelő?

tegnap 11:05
 1/10 anonim válasza:
Még én 39 évesen sem találok fiatal lányt, szóval ne reménykedj te se szerintem inkább! :D
tegnap 11:17
 2/10 anonim válasza:
De miért akartok ti 35, meg 50+-osan fiatal lányt? Én értem, hogy valószínűleg a feszes cicik és a jó fenék az oka, és semmi egyéb pszichológiai, vagy mélyebb tényező nincsen mögötte. De gondoljatok bele egy 21 éves lány pl szeretne, imádna egy 52 éves palit?
tegnap 11:25
 3/10 anonim válasza:

2-es!

És ki a tököm mondta, hogy szeretnie, vagy imádnia kéne engem?

Bár én még csak 30-as vagyok, de 1-2 évvel ezelőtt találtam itt az oldalon nem is egy ilyen lányt. De mostanában sajnos csönd van.

tegnap 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindenki maga dönti el, kit keres
tegnap 11:35
 5/10 anonim válasza:
Mennyire kell hogy fiatal legyen?
tegnap 11:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem annyira nem lényeges inkább az hogy vékony alkatú legyen
tegnap 12:01
 7/10 anonim válasza:
"Vékony, topmodell alkatú, jó bögyös húszast keresek, amolyan Palvin Barbi félét, előny, ha a segge is nagy!" Józsi, 54 éves, 168 cm, 109 kg, alkoholista.
tegnap 13:26
 8/10 anonim válasza:
#12 Jó, ha leírom neked, hogy Barbi vagyok, 22 éves, csinos csaj, akkor utalsz pénzt? Szóval, Barbi vagyok, 22 éves, csinos csaj! UTALJ MOST!
tegnap 13:57
 9/10 anonim válasza:
Itt nem nagyon sztem, de különben vannak. Létező mentális zavar. Talán nyugdíjasotthonok környékén leskelődnek inkább, mint itt írogatnak.
tegnap 14:33
 10/10 anonim válasza:
Ne akarj ilyent találni magadnak. Most azt hiszed, jaj de izgi lenne. De egy ilyen nőnek kritikátlanul minden öreg pasi tetszik, még nálad is rondább és öregebb. És nem is fogja vissza magát.
tegnap 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!