A férfiak előre vetítik hogy mit akarnak csinálni és nem érdeklődnek a nő szemályisége iránt?
Figyelt kérdés
Még a kávéig sem jutottunk el de már a jövőt tervezte ,elmondta a volt nőinvel a tapasztalatát..A videó hívásban csorgó nyállal nézegetett..Folyton azt kérdezgette hogy mit akarok mit tervezek? Még nem is beszéltünk élőben!!ma 12:29
1/7 anonim válasza:
szerintem általában a másik véglettel lesz bajod, hogy nem tervez semmi komolyabbat :D
ma 12:39
2/7 anonim válasza:
Igen ha előre mond dolgokat az se jó,ha nem mond előre dolgokat akkor komolytalan.😅
ma 13:03
3/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem értitek..Nem ismerem nem találkoztunk még..És volt aki telefonon is úgy beszélt mintha már kapcsolatban lennénk..Nekem ez inkább a szatír kategória teljesen figyelmen kívül hagyott..Csak mondta a magáét.
ma 14:27
4/7 anonim válasza:
Tehát az zavar, hogy úgy érzed, nem téged akarnak megismerni, hogy aztán együtt tervezzetek, hanem olyan, mintha már lenne a fejében egy sablon az egész életére, amihez a hiányzó darabot keresi - ami ugyanúgy lehetne akárki más, mert a koncepcióba megálmodott szerepe a lényeg, nem a konkrét személy?
ma 14:30
5/7 A kérdező kommentje:
Igen valahogy így..Nem ismerkedik konrétan nem kérdez rólam csak hogy ha ez meg az lesz akkor mi lesz de én honnan tudnám hiszen nem is vagyunk együtt nem ismerem..konrétan nem találkoztunk még..Nem vagyok jövőbe látó..
ma 14:33
6/7 anonim válasza:
Ezt nem csak a férfiak csinálják. Akik "komoly kapcsolatot akarnak" azok valamiért ezzel a felütéssel ismerkednek. Előre kigondolnak egy forgatókönyvet, a te dolgod pedig az, hogy betöltsd a funkciót, amit neked szánnak benne.
ma 14:36
7/7 anonim válasza:
Csak kapcsolatot akar minél hamarabb számára mélyebb / intimebb szinten, mert -lehet- úgy sejti (tudja) nem fog sokáig tartani, ezért online kihozza belőle, amit lehet. Ha kedvezőtlenül reagálsz, továbbáll, folytatja mással. Ha belemész a játékba, akkor mindig tovább fogja tolni határokat.
Kodependens, nem érdekli a személyed, csak hogy mindenképpen legyen nő, akinek "nyomogathatja a gombjait" és azt képzelje az övé.
ma 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!