Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy fiúnál aki tetszik? Ezalatt azt értem hogy például hogyan kezdjek el vele egy beszélgetést.

Figyelt kérdés
Már chateltem vele instán de még élőben nem beszéltünk. Szerintem nem tudja hogy ki vagyok(mármint hogy hogy nézek ki).Nem tudom hogy hogy kezdjek el vele egy beszélgetést, vagy hogy mit kérdezzek először tőle. És nem lenne-e fura hogy kábé egy hónap után hogy chateltünk odamegyek hozzá beszélgetni.

ma 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Még nem látott? Mennyi idősek vagytok? Fiataloknál menni szoktak ezek a képekkel is kommunikálunk dolgok, te miért nem élsz vele?

Amúgy meg legalább sztorit rakj ki magadról, vagy valamit, amin tudod követni, hogy megnézett. Utána menj oda esetleg, mert így tényleg fogalma sem lesz, hogy ki vagy.

Apropót keress. Figyeld, milyen programok érdeklik, ott bukkanj fel esetleg, vagy valami ürüggyel menj oda hozzá ha pl sulisok vagytok még. Tényleg nem tudom eldönteni az írásodból.

ma 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
15 vagyok, ő pedig 14
ma 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!