Úgysem bírod ki (mellettem)?! (F)
Hölgyeim, legyetek üdvözölve! Férfitársaim, ti pedig kérlek más kérdésnél csapkodjátok rá a nemesebb szerveitek a billentyűzetre, "válaszokat" előidézve ezzel, hálásan köszönöm!
Azért gyűltünk ma itt össze, mert nagy erőkkel kutatom életem palacsintájának lágy kakaóporát (fahéj is lehetsz, azt még jobban szeretem), az alábbiak miatt némi hátrányból indulva - de legalább hasznos kis útmutató található itt rólam, így nem nyúlhatsz nagyon mellém félre ezeket mérlegelve. Ha viszont nem pont ilyen jómadarat képzeltél bele az életedbe, elég trágyán fogod érezni magad mellettem, én előre szóltam! A végén írok pár alap paramétert is, addig eldől benned, akarod-e még egyáltalán tudni.
- Időnként őszinteségi szófosásom van, ez itt nyilvánvalóvá fog válni, így most lapozz tovább, ha ez irritál (amennyiben nem teszed, nem vállalom a kiégésedért a felelősséget)
- Amúgy élőben introvertált típus volnék, nem gyűjtöm magam körül az embereket és könnyű kimerítenie egy tőlem eltérő habitusú személynek (én meg a tőlem eltérőket szoktam, szóval a világ egyensúlya helyreáll). Megválogatom, kivel barátkozom, viszont akit közel engedek magamhoz és vonz, vele szeretek mély beszélgetéseket folytatni és minél jobban feltérképezni őt (a small talkot pedig dugják fel maguknak az angolok)
- Nálam nagyobb végletek embere az Álmoskönyben sem létezik, a saját hullámvasutamon nincsen fék és a két énem pingpongozik egymással a hétköznapokban (egy f@szit fizet, kettőt vihet akció!)
- Nincsenek világmegváltó céljaim, nem én vagyok a két lábon járó ambíció, csak vééégre egy egyszerűbb, pozitív érzelmekkel töltött, boldog életet szeretnék kettőnknek (még ha mindezek ellenére elképzelhetetlen is, hogy képes vagyok ilyet megteremteni)
- Ha lehetne, az anyagi javakat teljesen száműzném az életemből és nem (csak) azért, mert nincs, hanem mert sosem motivált a pénz, a vagyon
- Szeretek valahová tartozni, de rühellek függeni
- Az előző mondatokból nyilván süt, hogy a hozott és saját gyerekre is "veszélyes" lennék, nem akarok egy magamfajta lélekvesztőből még egyet a világba engedni, így kölyök kizárva (ezt duplán aláhúztam alkoholossal itt a képernyőmön, reméljük a kérdésemben is úgy lesz...)
- Sajnos, ha mindez nem lenne elég, valami pszichomókus elemzése alapján a feminim oldalam erősebb (például úgy dolgozok fel egy problémát, hogy kibeszélem magamból és ha kiürültem, utána oldom meg tiszta fejjel, köszi egyszülős nevelés), így talán egy maszkulinabb típusú nővel lelhetünk egymás mellett egyensúlyra (külsőre tetszene ugyan a nőiesebb, de maradnék a realitás talaján, így tücsök-bogár jöhet, nem vagyok allergiás)
- Számomra a visszajelzés fontos egy kapcsolaton belül, ezt adni és kapni is szeretem, továbbá elengedhetetlen, hogy a nézeteltéréséket meg tudjuk beszélni és rendezni (na nem olyan Maunikásan, bézbóz ütővel kisminkelve a másikat)
- Amúgy ha szeretsz nevetni, rajtam sokat fogsz (néha velem is)
- Amikor szökőévente normális vagyok, egész szerethető szoktam lenni ("anyukám megmondta")
- Addig nem dobom fel a talpam, míg nem lakóbuszozom körbe legalább Európát, szóval vagy feltaláltam az örök élet titkát, vagy velem tarthatsz
- Ja és igen, kiváló a lyukérzékem, így istenien dugok...
...bármit a konnektorba.
Ha eddig elolvastad, különösen perverz lehetsz (ami tetszik), így jöjjenek az alapinfók! Egy budapesti, korai '90-es évjáratú, átlagos arcberendezésű, aszfaltcirkáló méretosztályú (173 cm) hombre vagyok, akit nem vennél észre az utcán a semmilyensége miatt, így kiválóan lehet rejtőzködni velem a világ elől, ha ilyen kattanásaid vannak neked is. Minden végtagom és szervem megvan, bár az agyamat ritkán használom férfi módra. Nem követem a mai trendeket, tehát nonbináris, csillámf@szláma, meg genderfluid (vagy miapics@) sem vagyok, így kizárólag nő érdekel... esetleg tojótyúk, vagy házikecske.
Ha még ennek ellenére is kellek, akkor ritka elb@szott vagy te is, pont ezért keress meg privátban, kigyógyítalak!
És akkor MenzeszTomi után szabadon: "vége van, kicsi!"
Ezt kínos volt elolvasni,ne haragudj
Nagyon erőltetett volt az egész számomra
De azért remélem találsz valakit,de lehet,hogy nem gyakorin fogod megtalálni, elég kicsi rá az esély (bár vannak kivételek)
Az egyeshez hasonlóan én is csak visszajelzéssel szolgálok.
Nagyon mesterkélt és nagyon túlripacskodott az egész. Aki ezt elolvassa, azt fogja látni, hogy nem őszinték a szavaid, és hogy erőlködsz; valamilyennek mutatni akarod magad, hogy eladhasd magad. És ez összességében kínos.
Nem feltétlenül a terjedelem és a barokkos körmondatok a riasztóak, hanem a műviségük. Akinek ezek zsigerből jönnek, mert ilyen a természete, az nem így beszél. Túl vannak tolva az erőltetett vicceskedések, a szóvirágok, a taktikai célzattal beszúrt "utalgatások". Nem is beszélve az ellentmondásokról aközött, amit leírsz, és aközött, amit kontextusukban valóban jelentenek a leírtak, kezdve azzal az esetlen, fordított pszichológiás lózunggal, amire az egész mondókádat felhúzva kelleted magad és pózolsz.
Arra alapozni, hogy az olvasó ezeket nem szúrja ki, hanem csak követi az írói vezérfonalat, pedig szimplán csak a kiszemelt hülyének nézése.
Ez nem szatirikus, hanem izzadtságszagú. Túlkompenzál. ÉRTHETŐ, hogy a kérdező kezét-lábát töri, hogy vicces, laza, önkritikus, és entellektüel, meg nem értett csodabogár PRÓBÁLJON lenni, és FELTŰNŐ, hogy nem az, csak megjátssza, hátha kitűnik vele.
De ezzel az "akinek nem tetszik, az nem érti" kisujjeltartással megint csak marad a partnerjelölt hülyének nézése és a csodálkozás, hogy nahát-nahát, telnek az évek, és semmi eredmény.
En nem olvastam vegig öszinten.
Francnak sincs kedve koran reggel ilyen hülyesegeket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!