Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem azt a nőt, aki a ma...

Keresem azt a nőt, aki a ma fél4-kor kezdődő Marvelek-en mellettem ült a moziban, de az első pluszjelenet után kiment?

Figyelt kérdés

Nem volt a stáblista végi jelenet, ami miatt maradtam, ő valószínű tudhatta, ezért elment... utána persze kint a tömegben már nem tudtam, hova mehetett.

Szürke egészalakos ruha, szemüveg, kezében fehér kézitáska... hátha.

Le akartalak szólítani, de elrontottam, nekem is ki kellett volna menni. Most már mindegy.

2023. nov. 18. 18:19
 1/7 anonim válasza:
Hol?
2023. nov. 18. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Budapest, Allee, de ha magára ismer, akkor a leírásból is tudja
2023. nov. 18. 18:28
 3/7 anonim válasza:
Remélem megtalálod!
2023. nov. 18. 18:55
 4/7 anonim válasza:
bocsi, nem ide illő kérdés, de a film tényleg olyan borzalmas volt mint ahogy mondják?
2023. nov. 18. 19:49
 5/7 anonim válasza:
Te képes voltál lemondani a nőről az esetleges plusz jelenet miatt? :O
2023. nov. 18. 20:26
 6/7 A kérdező kommentje:

4: nem annyira

5: igen, viszont volt már olyan augusztusban, hogy elment a nő a barátnőjével korábban, viszont később mégis láttam :D csak akkor meg nem mertem leszólítani, pedig már egyedül volt

2023. nov. 18. 22:22
 7/7 anonim válasza:
Miért ment ki, fingottál?
2023. nov. 22. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!