Vannak érett hölgyek Budapest és környékén akik ismerkednének fiatalabb férfival?
Figyelt kérdés
Az idősebb hölgyeket szeretem. 😁😁24fdec. 15. 16:03
21/28 anonim válasza:
Azon kívül,hogy érett/milf/idősebb,semmi egyéb igény nincs? Se külsőre,se belsőre/értelemre,távolságra? Egyszerűbb lenne világossá tenni milyen célra keresed.
dec. 18. 18:58
22/28 anonim válasza:
21# valszeg csak dugni szeretne
dec. 18. 19:01
23/28 A kérdező kommentje:
21es Budapest es kornyeke meg volt jelolve
Erett, milf, idosebb nem attol fugg, nanem mennyire foglalkozik egy szemely magaval.
Kulso, belso az elvalik eloszor az osszhang legyen meg iraskozben, hisz az az elso lepes 😁
dec. 18. 19:05
24/28 A kérdező kommentje:
22es szep megfogalmazas, de nem feltetlen
Szeretem az idomet ertemes holgyek tarsasagaban tengetni, az nem csak a szexben nyilvanul meg 😊😁
dec. 18. 19:06
25/28 anonim válasza:
Ugyan..értelmes hölgy biztos akad a korosztályodban is.
dec. 18. 19:43
26/28 A kérdező kommentje:
Es ha az idosebbeket jobban szeretem? 😃
dec. 18. 19:45
27/28 anonim válasza:
Hány éves legyen?
dec. 20. 00:20
28/28 anonim válasza:
Írtam
dec. 22. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!