Lanyok valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Snapem; f_nemeth20
Insta: n.fecoo.19
Irjatok, kovessetek be, mindenkinek visszamegy
19/F
Kor nem szamit de azert 16+ legyel
dec. 13. 14:21
1/5 anonim válasza:
Ha lett volna 18as accountod is talán jelentkeztem volna. De lehet hiányolnám a 17est akkor. Bocs, ez egy halva született kapcsolat.
dec. 13. 18:51
2/5 anonim válasza:
#1 Én a fejedből hiányolom az agyat, az ember egyik legfontosabb szervét.
dec. 13. 19:52
3/5 anonim válasza:
2: Kölcsön adtam neked, mert úgy láttam te jobban rászorulsz mint én. (Nekem sok jutott.) De ez hiba volt, mert bunkózásra használtad, szóval most megfosztalak tőle. Így lettél agyatlan.
dec. 13. 19:57
4/5 anonim válasza:
#3 Vajon melyik gázabb? Felnőtt emberek hozzászólásai olyan posztokhoz, kérdésekhez amelyekhez semmi közük, viszont baromi szellemesnek gondolják magukat, így muszáj görcsösen megmutatni a semmit, vagy nagyapáink csajozós dumái részegen a családi ebédnél?
Szoros a verseny, de ti nyertetek.
dec. 13. 20:05
5/5 anonim válasza:
Ő nem tudom. Szerinted melyik a gázabb? 😏
Egy görcsös nagypapa
dec. 13. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!