Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem merek más nemzetiségű...

Nem merek más nemzetiségű lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fiatalon kikerültem külföldre, és habár jól beszélem a nyelvet, nem érzem azt, hogy ide tartoznék és hogy tudnék élvezetes beszélgetéseket nyújtani mások számára. Van valaki, aki az én cipőmben járt és elért valamit? Csak szeretnék valami motivációt, valami kiutat ebből a lehetetlen akadályból a fejemben, ami a nemzetiségi és nyelvi különbség.
2019. máj. 10. 04:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik ország/ kultúra?
2019. máj. 10. 05:10
 2/4 A kérdező kommentje:
UK
2019. máj. 12. 00:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Még mindig problémád van a beikkeszkedéssel hogy kiemelted? Az iskola pedig a legjobb hely arra hogy lányokkal ismerkedj. Ha jól beszélned a nyelvet egyszerűen menj oda beszélgetni. Mindegy miről, majd kialakul. Amúgy az a tapasztalatom hogy bevándorlóknak akik kívülállóknak érzik magukat más ugyanilyen hátterű emberekkel (lengyel, spanyol stb.) több közös témájuk van mint azokkal akik már eleve ott születtek.
2020. júl. 21. 09:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Már rég kijártam az iskolát. Ja, még mindig nem megy a kommunikáció. Nekem soha nem "alakul ki", kínos csendekben ér véget... Soha nem találkoztam még itt külföldi korombeli lánnyal :( (Egyszer volt egy magyar, de adatlapján láttam, hogy foglalt)
2020. júl. 22. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!