Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, melyikőtök ismerkedne...

Lányok, melyikőtök ismerkedne egy ilyen fiúval? F27

Figyelt kérdés
Alapjáraton egy kissé csöndes, félénk, visszahúzodó, magának való, magányos farkas féle srác vagyok aki a maga 194cms magasságával eléggé az átlag felett van amihez jön a kék szem és a dús, rövid, fekete haj. Javarészt itthon elvagyok magamba de néha mozizni járok vagy a hobbim miatt versenyre (yugioh), kB egy hónapja kezdtem el akusztikus gitáron gyakorolni. Zenébe rockot, metált hallgatok pl Disturbed, Combichrist, Slipknot, Sabaton stb. Zene mellett animés is vagyok és ehhez jön a szokásos vagyis a mondoconok látogatás illetve kisebb cosplayekbem való megjelenés is. Vecsésen élek. Van egy úgymond érdekességem ami nem a külsőre értetendő hanem egy egészen más nem hétköznapi dologra. Itt most ne gondoljon senki valami elváltozásra és hasonlóra. Ez egy annál is érdekesebb dolog amit majd megismer valaki ha szeretne.

ma 21:07
 1/1 anonim válasza:

Addig volt jó amig nem mondtad hogy anime meg cosplay meg ezek..

Elhiszem hogy sokan szeretik de az én véleményem szerint nagyon gáz és gyerekes, főleg 27 évesen.

Meg nekem a zenei stílusod sem tetszik de az már teljesen mellékes.

ma 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!