Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek van itt olyan...

Szerintetek van itt olyan 18-30 év közti lány aki ismerkedne 50-es ferfivel?

Figyelt kérdés

dec. 2. 19:13
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ezt a kérdést én is felteszem néha magamban!

De aztán el is hesegetem,hisz mit is akarhatna egy fiatalabb nő egy ilyen korú pasitól?

dec. 9. 02:06
 12/17 anonim válasza:
Az is egy kérdés lehet,hogy a férfi miért akar fiatalabb nőt és miért nem talál korban jobban hozzá illőt
dec. 9. 02:20
 13/17 anonim válasza:
Én mindig fiatalabbat keresek, feszesebbek, szebbek 🤷
dec. 9. 05:18
 14/17 Nagyak válasza:

Szoktam néha itt olvasgatni kérdéseket/válaszokat nagy korkülönbségű kapcsolatokról. Az a megfigyelésem, hogy a legtöbb hozzászóló igencsak leszólja ezt, főleg a férfit szidják. Próbálom megfogalmazni, ez a hozzáállás miért problémás.

Magam jelenleg, ennek a kommentnek az írásakor 50 éves vagyok. Szerencsére nem kell keresnem senkit, mert van párom. Ha kellene, viszont óriási bajban lennék pont amiatt, mert az emberek 99%-a rettenetesen leszólja a nagy korkülönbséget, sőt, betegnek tekinti, aki ilyet keres.

Miért is baj ez?

Nem szeretném, ha valaki nagyképű, öntelt marhának gondolna emiatt, de bizony 50 éves korom ellenére jóval 40 alattinak szoktak gondolni. Vékony is vagyok, meg az öltözködésem is olyan. Ha korban hozzám illő hölggyel járnék, úgy néznénk ki, mintha az anyámmal randiznék, de minimum a nővéremmel. Sajnos (Sajnos?) ez van.

Lehet ítélkezni, de szerintem nem sokan járnának szívesen olyan hölggyel (gerontofileket leszámítva), aki legalább tíz évvel néz ki náluk idősebbnek.

Azt magam is belátom, hogy felfogás- és érdeklődésbeli problémák akadhatnak, minél nagyobb a korkülönbség, annál több, illetve annál áthidalhatatlanabb. De ezt előbb próbálnám meg megoldani, mintsem hogy az anyámmal járjak...

Igen, azt is tudom, hölgyeknél is fordulhat elő hasonló szerencsés kinézet, ami egyébként esetemben genetika, mert még csak sportember sem vagyok, tehát nem valami tudatos életmód a jelenség kiváltó oka, de pont miatt nyilván még nehezebb lenne a pártalálás, mivel olyan hölggyel sem szívesen lennék, aki a teste megszállottja, és állandóan az "ússzunk-fussunk-spinningeljünk-aerobickozzunk-zumbázzunk-kezdjük előröl" ciklust ismételgeti.

Egyébként haters will hate, és nyilván maguknak sem fogják beismerni, de az utálkozás fő oka az irigység. Persze hogy ő maga is szívesebben lenne egy feszes testű, szép fiatal lánnyal, mint valami szottyos mamával...

Na, lehet lepontozni.

dec. 9. 11:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez elég kerek es igaz megfogalmazása a kérdésnek.
dec. 9. 20:44
 16/17 anonim válasza:
A kapcsolathoz vonzalom kell !! A korombeki nagymamák 90% -a már szóba se jöhet,alkalmatlanok egy férfi(öreg ,vagy fiatal ) érdeklődését felébreszteni.A kék tabletta a nőknén nem müködik!Csajok ne féljetek!Egy idösebb de fizikailag anyagilag jó kondiban lévő férfi többet tud nyujtani!
dec. 15. 02:10
 17/17 djbobo006 válasza:
komáromban én is ismerkednék csajokkal
jan. 3. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!