Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne valaki egy bordersz...

Ismerkedne valaki egy borderszocival?20f

Figyelt kérdés

nov. 27. 20:05
1 2
 1/15 anonim válasza:
Xdddd
nov. 27. 20:09
 2/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az ilyen hogy néz ki - de ettől függetlenül biztosan NEM a válaszom!
nov. 27. 20:15
 3/15 anonim válasza:
Csak én nem tudom, hogy az mi a tököm?
nov. 27. 20:37
 4/15 anonim válasza:
Se szocival se feministaval es libsivel se !
nov. 27. 20:39
 5/15 anonim válasza:

4.

Nem tartozik ide, és a szavak jelentését se tudod, de legalább megvolt a minimum napi a lisizésed. Ügyes vagy! 👏👍

nov. 27. 20:57
 6/15 anonim válasza:

Szociopatara gondolt, ti nagyokos pszichologiaban, onismeretben toppon levok. De ha nem esett volna le azonnal, akkor is ott van a kulcsszavaknal.

Egyeblent nem, meg az "egeszseges" emberek narcisztikus tendenciait is nehez elviselni, legalabbis amilyen ertelmisegi korben en mozgok. Van egy borderes lany ismerosom, o is eleg durva. Meg raadasul szociopata is legyen valaki, na az mar hab a tortan...

nov. 27. 23:52
 7/15 anonim válasza:

“"egeszseges" emberek narcisztikus tendenciait is nehez elviselni“

Én pl a kisformátumú, kishitű, jelentéktelen embereket nem bírom (max egy munkatársként, de barátként nem)

nov. 28. 03:05
 8/15 anonim válasza:

7

Attól, hogy valakinek nem az a lénye, hogy ő mekkora ász, és nem a manipuláció az alap működési módja, még nem lesz kis ember.

nov. 28. 09:04
 9/15 anonim válasza:
Eheeeeeeee
nov. 28. 09:09
 10/15 anonim válasza:
Miért is ne.
nov. 29. 01:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!