Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akik tobb tarskeresot is...

Akik tobb tarskeresot is probaltak, osszehasonlitanatok oket?

Figyelt kérdés
Irnatok egy rovid osszefoglalot a tarskeresokrol amit kiprobaltatok? Melyik a legjobb, legrosszabb? Mik a tapasztalatok, nemeteket es korotokat is tuntessetek fel kerlek.
nov. 27. 19:43
 1/4 anonim válasza:

Facebook társkereső, Badoo, Tinder.

Mindegyikről ugyanazt tudom mondani: rengeteg pasi bejelöl. Sok különbség nincs köztük.

Talán a Facebookon gyengébb a kommunikáció - én is sokszor elfelejtem megnézni; a Badoo jó, de idegesítő a sok újraregisztráló; és a Tinder az ami nálam utolsó helyen van felhozatal szempontjából.

nov. 27. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Mennyi az a rengeteg pasi (pl 1 het alatt)?

Mind1ik tarskereso kiirja mennyien likeolnak? Es neked mennyi ebbol ami match is lesz? (Bar ez mar egyeni dolog gondolom, ezzel az infoval nem vagyok elorebb, a tarskeresok megitelese szempontjabol.)

Ha jol ertem, akkor a Badoo jott be legjobban, van ami kiemeli funkfionalitasban a tobbi kozul, vagy csak a felhozatal volt jobb?

Amugy itt van h elfogynak a talalatok a szuresi feltetelekre, vagy ha mar mindenkit vegig porgettel akkor ujra bedobja ugyan azokat?

nov. 27. 21:30
 3/4 anonim válasza:

Kb. fél évesek a regisztrációim, mostanra már csak naponta 3-4 jelölés érkezik. Előtte azt hittem sosem fogynak el.

Szerintem azt mindegyik jelzi, hogy mennyien szíveztek, de a Badoo és a Tinder csak akkor engedi őket megnézni, ha előfizetsz.

Ha valakit balra húztál, nem fogja többet ajánlani. Egyszer biztosan elfogynak az emberek 😃

nov. 27. 22:42
 4/4 anonim válasza:
3. Ez sajnos a badoonál biztos nem igaz.Még olyan nőket is feldobál nekem a mai napig akiket már több alkalommal is letiltottam direkt azért hogy ne lássam tovább.De hiába ugyanúgy beadja őket mintha még sose láttam volna őket.
tegnap 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!