Akik tobb tarskeresot is probaltak, osszehasonlitanatok oket?
Facebook társkereső, Badoo, Tinder.
Mindegyikről ugyanazt tudom mondani: rengeteg pasi bejelöl. Sok különbség nincs köztük.
Talán a Facebookon gyengébb a kommunikáció - én is sokszor elfelejtem megnézni; a Badoo jó, de idegesítő a sok újraregisztráló; és a Tinder az ami nálam utolsó helyen van felhozatal szempontjából.
Mennyi az a rengeteg pasi (pl 1 het alatt)?
Mind1ik tarskereso kiirja mennyien likeolnak? Es neked mennyi ebbol ami match is lesz? (Bar ez mar egyeni dolog gondolom, ezzel az infoval nem vagyok elorebb, a tarskeresok megitelese szempontjabol.)
Ha jol ertem, akkor a Badoo jott be legjobban, van ami kiemeli funkfionalitasban a tobbi kozul, vagy csak a felhozatal volt jobb?
Amugy itt van h elfogynak a talalatok a szuresi feltetelekre, vagy ha mar mindenkit vegig porgettel akkor ujra bedobja ugyan azokat?
Kb. fél évesek a regisztrációim, mostanra már csak naponta 3-4 jelölés érkezik. Előtte azt hittem sosem fogynak el.
Szerintem azt mindegyik jelzi, hogy mennyien szíveztek, de a Badoo és a Tinder csak akkor engedi őket megnézni, ha előfizetsz.
Ha valakit balra húztál, nem fogja többet ajánlani. Egyszer biztosan elfogynak az emberek 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!