Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek lenne olyan...

Szerintetek lenne olyan fiatalabb nő aki élne illetve dolgozna egy Pest melletti farmon? Lakbér nem lenne csak a ház körüli munkák állatok etetése.. Ismertek hontalan fiatal jó teherbírású nőt? Utcán láttam már amúgy nem egyet kerülgetni..

Figyelt kérdés
nov. 27. 08:32
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Ezt, amit elképzeltél, hogy hajléktalan, vagy kiszolgáltatott helyzetben lévő embert magadhoz veszel, dolgoztatod, de fizetést nem adsz neki, hogy továbbra is ki legyen szolgáltatva neked, és ne tudjon elmenni, úgy hívják, ahol felnőttem, hogy csicskáztatás. Tök mindegy, milyen nemű az illető.
nov. 27. 15:32
 22/28 anonim válasza:
egy hajléktalanak szerinted van okostelefonja és netje, hogy ezt a hirdetést láthassa?
nov. 27. 19:04
 23/28 anonim válasza:
#21 ezt nem csicskáztatásnak hívják, hanem rabszolgatartásnak és a törvény letöltendő börtönnel bünteti. Látni rá példát tv-ben nem is egyet. az meg más kérdés, hogy az országban rengeteg ilyen lehet, de a hajléktalan nem is sejti, mibe keveredett bele és örül a hajléknak, az ételnek. Vagy éppen élettársat játszik, azért nem derül ki.Hivatalosan az ilyen munkavállalót is be kell jelenteni, járulékokat fizetni utána, a munkavállaló adózik a keresetéből, stb. Szerintem ez a kérdés mind törvényileg, mind morálisan aggasztó és jogi következményei lehetnek.
nov. 27. 19:09
 24/28 anonim válasza:

Vegyél kecskét, lenyírja a füvet, tejet ad, és este megb.hatod

Még kapaszkodó is van rajta.

Rosszul gondoltad ha azt hitted, hogy megerősítést fogsz kapni. Nagyon elszigetelt lehet az a tanya! Fordulj szakemberhez

nov. 27. 19:17
 25/28 anonim válasza:

Azt írod, van családod. Feleséged tud róla, hogy titokban el akarsz rabolni egy 20 éves nőt, hogy munkára és szexre kényszerítsd?

Toronyban minden oké?

nov. 27. 19:24
 27/28 anonim válasza:
Nekem 40 éves férfinak mondta magát és, hogy egy erdőben él és gombákat gyűjt. Meg gombászni hívott engem.
nov. 27. 21:54
 28/28 anonim válasza:
Sőt kérdező még lehet perverz is. Meztelenre vetkőzteti a nőt, beköti a karámba, a nő onnantól már csak négykézláb lehet, és minden reggel őt is fejni fogja. Na erre varrjatok gombot!
nov. 28. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!