Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek lenne olyan...

Versenyzővagyok kérdése:

Szerintetek lenne olyan fiatalabb nő aki élne illetve dolgozna egy Pest melletti farmon? Lakbér nem lenne csak a ház körüli munkák állatok etetése.. Ismertek hontalan fiatal jó teherbírású nőt? Utcán láttam már amúgy nem egyet kerülgetni..

Figyelt kérdés
ma 08:32
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Ezzel a tárgyiasító pszichopata stílussal senki nem fog nálad jelentkezni. Az sem, aki amúgy szívesen élne ilyen helyen😀
ma 08:47
 2/26 A kérdező kommentje:

Hát hogy fogalmazzam ezt meg szebben? De leginkább hontalanokra gondoltam.

Kökinel láttam tavaly 20ev körüli fiatal lányt ülni szakadt ruhában..ez nagyon szomorú..

ma 08:51
 3/26 Fragments of Fantasy válasza:
Miért kell nőnek lennie? Talán be szeretnéd neki hajtani a kolbászodat?
ma 08:52
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem...férfiban nem bízom...azért vannak ott értékek..
ma 08:53
 5/26 anonim válasza:

Keresel egy csöves nőt akinek tetőt raksz a feje fölé, és cserébe dughatod esténként?

Erről lenne szó?

ma 08:54
 6/26 A kérdező kommentje:

Látom kar volt ezt ide kiírni....

Van családom..

Minden jót nektek

ma 08:56
 7/26 Fragments of Fantasy válasza:

Miből gondolod, hogyha oda szervezel egy utcáról összeszedett drogos, alkoholista csöves nőt az majd nem fogja ellopni az értékeid vagy esetleg el fogja végezni a munkát amit szeretnél?

Mivel értelmesebb nő ilyen RED FLAG "állásra" nem fog igent mondani, még akkor sem, ha valami okból jelenleg hajléktalan...

ma 08:57
 8/26 A kérdező kommentje:
Bizd ezt rám okoska;)
ma 08:59
 9/26 anonim válasza:

Ohhh, mennyi ilyen volt a hírekben. Munkáért ételt és lakhatást kínáltak erre jött a rabszolga munka.

Ez tanyával párosítva még szebb. Szinte már pereg is egy horrorfilm a lelki szemeim előtt.

ma 09:01
 10/26 A kérdező kommentje:

Én nem nézek tvt kb 20eve .híradó miatt pl..

Nem szeretem a negatív dolgokat..nincs is időm ilyesmire..

ma 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!