Szeged környékén lévő lányok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szia, én egy másodéves proginfós vagyok, akit érdekel az önfejlesztés, pszichológia, fontos számomra a humor és az érzelmi intelligencia, tehát törekszem az érzéseim kifejezésére és ezt is szeretném kérni a másik féltől. Szeretnék olyasvalakit megismerni, akitől tanulhatok, akinek van tudásszomja és jó humora. Nem a kiegészítésemet keresem, hanem olyasvalakit akivel képes lehetek az érzelmileg felnőtt párkapcsolatok világába lépni.
Amúgy 20 éves vagyok és csak lányokkal szeretnék ismerkedni.
nov. 26. 21:40
1/5 Noren1989 válasza:
Pont 2-3hete volt a Pixelben ismerkedős randiest. Esetleg ilyenekre elmehetnél.
nov. 27. 12:06
2/5 A kérdező kommentje:
Ha a rapid randira gondolsz, akkor ott voltam, de a szervezők elrontották a kiértékelést, így nincs infóm az emberekről, mások is beszéltek hasonló tapasztalatokról. Ha még lesz tervezek menni.
nov. 27. 13:59
3/5 anonim válasza:
Tinder szerintem, nem mindenki keres csak szexpartnert, én is ott találtam a barátnőm (pár evvel vagyok csak idősebb nálad)
nov. 27. 17:24
4/5 anonim válasza:
de most akkor tanulótárs vagy randi?
nov. 28. 19:51
5/5 A kérdező kommentje:
A kettő nem zárja ki egymást, de randi.
nov. 28. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!