Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan és mikor hoznázok fel...

Hogyan és mikor hoznázok fel ismerkedés során, hogy pontosan mit szeretnétek?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, nem érzem magam készen egy kapcsolatra, ugyanakkor vágyom intimitásra, úgyhogy valami FWB/situationship típusú kapcsolat felelne meg leginkább nekem. Tudom, hogy sok nő ebből arra asszociálna, hogy csak szexre kell (ami nem igaz, mert a beszélgetésekre, összebújásokra is szükségem van), vagy hogy csak kihasználnám, amíg találok nála jobbat (ami nem igaz, mert jelenleg bármilyen jót találnék, akkor se állnék készen). Hogyan, mikor érdemes ezt közölni a másikkal, illetve hol lehet erre nyitott nőket találni?
nov. 26. 06:08
1 2
 11/20 anonim válasza:
#10 tuti de mivel òriási a férfi kìnàlat ìgy szinte az Ötöslottó esélyeivel indulsz hogy belefuss egy ilyenbe
nov. 26. 14:25
 12/20 anonim válasza:

Korodat megkérdezhetem?

Fontos, hogy jól is nézzen ki, vagy mindegy, csak legyen valakivel "kikapcsolódni"?

Hol szoktàl ismerkedni? Bátranb tipus vagy, vagy félénkebb?

Szerintem ezektől is függ a válasz.

nov. 26. 15:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Sokan félreértettétek, nem, nem csak szexre kell, voltam már olyan nővel, aki testileg vonzott, de nem tudtam vele mint emberrel semmilyen kapcsolatot teremteni, és kellemetlen volt számomra. Elköteleződni nem akarok, ennyi.
nov. 26. 15:33
 14/20 A kérdező kommentje:

Pont emiatt nem tudom, hogyan közöljem, mert félreértik, mint sokan.

25 vagyok, nyilván fontos, hogy vonzódjak hozzá valamennyire, de ez elég sok lányra igaz.

nov. 26. 15:35
 15/20 anonim válasza:
Barátság extrákkal kell neked.
nov. 26. 16:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Tudom, mi kell, a kérdésem arra irányul, hogy hol lehet erre nyitott nőket találni, illetve hogyan közölnétek ezt, hogy ne értse félre a másik, mint azok a válaszolók, akik rosszlanyok-ra küldenének.
nov. 26. 17:53
 17/20 anonim válasza:
Tinderen kriminalizálják a magyar nők aki csak szexet akar, hát nagyon viccesek :) Az egész tinder igazából egy hookup app, szexpartner kereső. Csak a magyar nők ezt nem értik/félreértik, és társkeresőnek adják elő, vagy rosszabb esetben annak is használják. Pedig pont nem erről szól, hanem kinézet alapú vonzalom és gyors alkalmi szex. Másik dolog, hiába írja oda sok hercegnőcske hogy csak komolyat keres, hát olyan mindent is kirakós erotikus képei vannak kint, és olyan storyk is keringenek, hogy ez többnyire csak álca, mert azért az arc nagy lett hogy nőknek se szégyen már fűvel fával dugni, de azért a kicsit is normálisabb az diszkrét és titkolja, ha épp alkalmizik. Szóval vicces ez a kriminalizálás, főleg azok után hogy 1. a tinder nem társkereső, hanem szexpartner kereső 2. nagyon sok nő ugyanúgy alkalmi szexet keres, vagy barátság extrákkal, ilyesmiket. Vagy maguk se tudják, csak "ki akarják élni magukat". Azt meg mindenki értse úgy pontosan, ami.
nov. 26. 19:12
 18/20 anonim válasza:
#17: És szerinted csak a Tinder létezik mint társkereső? Folyton a Tinderrel jöttök, holott ott van száz másik társkereső is (Badoo, Fb, Bumble, Randivonal, Cupydo, Love.hu és még sorolhatnám). Ha kicsit nyitottabb szemmel járnál, akkor láthatnád, hogy vannak olyan társkeresős profilok pl. Badoo-n, ahol kerek perec leírják a csajok, hogy nem kérnek az alkalmiból. Egyébként meg senki nem bizonyította még be, hogy a Tinder voltaképpen szexpartnerkereső lenne, és más célt nem is szolgál.
nov. 26. 19:21
 19/20 anonim válasza:
Én nem használom a tindert :D De azt látom, hogy itt az oldalon bárki aki társkeresőről ír, végül úgy 90%ban kiderül hogy a tinderről beszélt. Mint A társkeresőről. A többit meg szidják, és a tindert is úgy állítják be, mintha valami szükséges rossz lenne. Hogy csak ott van elég ember, és csak ott lesz akkor elég match. Közben szívnak fele folyton, és mégis. Nem én vagyok szűklátókörű, kapaszkodj meg, ha én társkereső oldalt akarnék használni, akkor mindet használnám párhuzamba, növelve az esélyeimet. De velem ellentétben a legtöbb ember szűklátókörű, szóval tinder, tinder és tinder, mert az A társkereső. Tudom, kiégés, de ez van.
nov. 26. 20:16
 20/20 mikeXxX válasza:
Jaj hagyjuk már hogy a nők a társkeresőn nem csak szexpartnert keresnek ez a xxi. század de nagyon sokan csak azt keresnek de nem merik felvállalni csak akkor vallják be amikor már bíznak benned én csak komoly kapcsolatot kerestem amit a leírásban jeleztem is aztán idővel kiderült sok nő foglalt volt de vágyott a jobb szexre ezért sem keresek már senkit mert hányinger van amit ők csinálnak legalább vállalná akkor fel magát mit is akar és nem csak kúrópajtinak használna sok embert legalább sok férfi ezt vállalja mit is keres . 45f
nov. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!