Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan és mikor hoznázok fel...

Hogyan és mikor hoznázok fel ismerkedés során, hogy pontosan mit szeretnétek?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, nem érzem magam készen egy kapcsolatra, ugyanakkor vágyom intimitásra, úgyhogy valami FWB/situationship típusú kapcsolat felelne meg leginkább nekem. Tudom, hogy sok nő ebből arra asszociálna, hogy csak szexre kell (ami nem igaz, mert a beszélgetésekre, összebújásokra is szükségem van), vagy hogy csak kihasználnám, amíg találok nála jobbat (ami nem igaz, mert jelenleg bármilyen jót találnék, akkor se állnék készen). Hogyan, mikor érdemes ezt közölni a másikkal, illetve hol lehet erre nyitott nőket találni?
ma 06:08
 1/7 anonim válasza:
Egy prosti teljesen megfelelő ezekre a dolgokra amiket leírtàl. Neki nem kell magyarázkodni 😉
ma 06:55
 2/7 anonim válasza:
Rosszlányok.hu és még válogatni is lehet.
ma 07:08
 3/7 anonim válasza:

#1 #2

Kedves

Miért annyira hihetetlen hogy egy nő is így érez mint a kérdező?

ma 07:40
 4/7 anonim válasza:
#3 nézz fel tàrskeresőre. Kb az összes nő kiìrja hogy csak komolyat keres. Szinte 0 olyan van aki aztt adja meg hogy csak stexelgetne de semmi komoly
ma 07:50
 5/7 anonim válasza:

Az intimitást sajnos sokan a szexszel említik egy lapon.

Az intimitás a belső lelki kapcsolatot jelenti, ahol a lelked is meztelen lehet szégyen nélkül. Na ilyen kapcsolata az emberek 99%-ának nincs.

Ne közöld sehogy, mert igazából neked sincs fogalmad arról, hogy mit akarsz.

Az egészben az a szomorú, hogy ma már akkora a jólét, minden ezzel kapcsolatos tudás megtalálható a neten, önfejlesztő SZEMÉLYES beszélgetős csoportok tömkelege van, mégsem hajlandó az ember változtatni.

ma 08:02
 6/7 anonim válasza:

1. Voltam társkeresőn elég sokat és voltam is szexkapcsolatban több lánnyal is. Közel sem az összes, még a minden 2. is erős becslés ami ugye a fele

2. De még ha így is lenne az elég nagy baj lenne, ugyanis gyakorlatilag evidencia hogy az ember nem mindig áll készen kapcsolatra. Tehát ha a (kb összes) nők mindig azt hiszik hogy igen, akkor valami szisztematikus probléma van

ma 08:04
 7/7 anonim válasza:
#6 okos vagy
ma 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!