Hogyan és mikor hoznázok fel ismerkedés során, hogy pontosan mit szeretnétek?
#1 #2
Kedves
Miért annyira hihetetlen hogy egy nő is így érez mint a kérdező?
Az intimitást sajnos sokan a szexszel említik egy lapon.
Az intimitás a belső lelki kapcsolatot jelenti, ahol a lelked is meztelen lehet szégyen nélkül. Na ilyen kapcsolata az emberek 99%-ának nincs.
Ne közöld sehogy, mert igazából neked sincs fogalmad arról, hogy mit akarsz.
Az egészben az a szomorú, hogy ma már akkora a jólét, minden ezzel kapcsolatos tudás megtalálható a neten, önfejlesztő SZEMÉLYES beszélgetős csoportok tömkelege van, mégsem hajlandó az ember változtatni.
1. Voltam társkeresőn elég sokat és voltam is szexkapcsolatban több lánnyal is. Közel sem az összes, még a minden 2. is erős becslés ami ugye a fele
2. De még ha így is lenne az elég nagy baj lenne, ugyanis gyakorlatilag evidencia hogy az ember nem mindig áll készen kapcsolatra. Tehát ha a (kb összes) nők mindig azt hiszik hogy igen, akkor valami szisztematikus probléma van
Társkeresőn vannak nők akik ugyanerre vágynak mint te, csak nagyon nem könnyű dolgod lesz. Eleve nagyon ritka az a nő, aki így kimondja csak szexet akar, ha igen az nagyon lelki sérült már. Találkoztam olyannal már. Engem is lehozott az életről.
Illetve a legtöbb nőnek mindig van olyan haverja, ismerőse, akivel bármikor tudna szexelni.
A másik meg fullosan kell kinézned, az sem árt ha van pénzed és időd.
De tényleg, ha csak testiség kell meg ki duma az a rosszlányokon megkapod. Vannak ott olyan csajok akikkel jól el lehet beszélni és szex is jó. Igaz óra díjban is 35e-40e Ft indulnak. Főleg Budapesten.
Ha szeretsz éjszakai életet élni, akkor ajánlom a pesti szórakozóhelyeket, ott is lehet találni egyéjszakást kalandot, amiből akar lehet több is, ha úgy van.
Volt olyan ismerősöm, aki pl. bulikban szedett össze magának csajokat. Egyet kell értenem pár előttem szólóval: a társkeresőkön lévő nők nagy része nem dugópajtit keres, én is egy rakás olyan profilt látok, ahol megy a hiszti, hogy őt senki nem fogja kihasználni stb. (És gyakorlatilag ugyanez megy a legtöbb netes felületen is, a nők nagyrészt kriminalizálják azokat, akik csak szexet akarnak, mintha ez halálos bűn lenne, holott ha előre tisztázzák a felek, hogy csak ennyi, az miért lenne bűn, kihasználás stb.?) Másrészt a társkeresős nők zömmel csak unatkoznak, egót növelnek, toxikusak, hülyítik a másikat, de semmit sem gondolnak komolyan, és még egy beszélgetést sem tudsz velük összehozni.
Az igazság szerintem az, hogy egy átlagos, normális, nem frigid nő nem kényszerül rá a netre ahhoz, hogy szexeljen. Aki iskolába jár, dolgozik, eljár kikapcsolódni, van ismerősi köre, az valószínűleg jó pár olyan pasit fel tudna sorakoztatni, aki bármikor megdugná őt, ha egyet füttyentene neki, és nem is akármilyen jópasikról van szó. Innentől kezdve max. tényleg az marad, hogy vagy prostizol, vagy valami szórakozóhelyen felszedsz valakit, ha sikerül. A mai világban sem kapcsolatra, sem szexre nem nagyon lehet találni senkit, ha nem mész valamilyen közösségi helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!