Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez így tisztességes társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így tisztességes társkeresőn?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, nemsokára végzek és elköltözök egy másik városba. Nagyon magányosnak érzem magam, szeretnék már egy kapcsolatot. Ezért elkezdtem ismerkedni srácokkal abból a városból ahova majd költözni fogok. Sajnos messze van még tőlem a város (2 óra kb), de ha valakivel úgy látom összeillünk természetesen elutazok oda egy randi miatt. Van, hogy egyszerre több sráccal beszélek (4 volt a max eddig) és csak azokkal megyek el randira akikkel megvan ez a flow élmény. A távolság miatt max 2 randit tudok beiktatni hetente. És akivel úgy látom, hogy elhalt a kommunikáció vagy kevésbé érdeklődik vagy nekem nem tetszik a viselkedése így írás alapján annak megírom, hogy bocsi de a távolság miatt mégse szeretnék semmit. A távolság megnehezíti nekem így az ismerkedést és tényleg csak azokkal tudok elmenni randira akik nem sokáig dolgoznak vagy nagyon nagy az összhang.

ma 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a flow élmény, de szerintem korrekt a hozzáállásod.

Azzal, hogy ismerkedsz, randizgatsz, nem tartozol semmivel senki felé.

ma 08:24
 2/6 anonim válasza:

Hát azért azzal mondjuk tartozunk mások felé hogy nem titkoljuk el ha mondjuk megkérdezik

A hazugság pl nem lenne normalis

Tény hogy normális ember nem találkozhat 500 fiúval naponta de hát ha te ezt akarod úgy sem fog megváltozni a véleményed akkor nem tudom mi a kérdés

ma 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
abszolut oké ez igy, amig nem áltatod a sracokat, meg nem smarolsz vagy fekszel le a heti két sraccal, hanem csak beszélgettek, ismerkedtek.
ma 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Fene se utazna pasik lábai elé..
ma 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ferfiak felé nem korrekt. Ha ez titokban megy. Mert akkor szerencsétleneknek láthatatlan konkurenciával kell versenyezni.
ma 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
hármas vagyok, férfiként irom, főleg ötösre reagálva. a ferfiak is szoktak több vasat tartani a tüzben. korrekt dolog, amig csak találkozásrol és beszélgetésről van szó. a randi nem kötelez senkit semmire, értelmesebb emberek beszélgetnek, ismerkednek először, és nem ráakaszkodnak a másikra, és versenynek élik meg. ha egy férfi ezen kiakad, akkor ott problémák vannak. egy a fontos, a nő mondja el a helyzetet, hogy ne az legyen, hogy a ferfi az első randi után nehogy már a házasságot tervezze
ma 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!