Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gáz, ha nem tekintem rabszolgá...

Gáz, ha nem tekintem rabszolgának a nőket?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, hogy egy kapcsolatban mindkét fél teljes emberként vesz részt. Nem két félként, akik kiegészítik egymást, hanem két egészként, akik együtt folytatják az útjukat, ha úgy döntenek.

Szerintem fontos az énidő, egymás tiszteletben tartása, a férfinek is lehet a konyhában a helye és a nő is tölthet után olajat az autóban.

A háztartásban a házkörüli munkákban mindkét fél ki tudja venni a részét.

Ismerkedésnél én speciel szeretem meghívni a nőket, de nem játszom az eszemet, hogy akkor most én vagyok a nagybetűs Férfi....

Valójában tudom, hogy sokat változott már a világ, de ez toxikus tradicionalista hozzáállás (nem minden tradíció toxikus, mielőtt valaki félreérti) nem látszik kikopni.

29 F

tegnap 21:42
 1/9 anonim válasza:

Figyelj, menj fel Facebookra és ott posztolgass ilyen bölcsességeket

(Nem, én sem tekintem rabszolgának a nőket)

tegnap 21:50
 2/9 anonim válasza:
Miért ide írod a bölcseleteidet? Más kategória lenne helyes...
tegnap 21:56
 3/9 anonim válasza:

Szerintem a nő a férfival lesz egész, és fordítva.

Én szeretek sütni-főzni, azt is, ha a férfi segít, de nem akarok olajat tölteni az autóba, az az ő dolga.

Házkörül legfeljebb virágot ültetek, nem szeretnék füvet nyírni, a férfimunka.

tegnap 22:15
 4/9 anonim válasza:
Elnézést, ez egy szegszhirdetés?!
tegnap 22:17
 5/9 anonim válasza:

"énidő" De idiot kifejezés.

És a többi bölcsességed.

Klassz a grafomán erekciód, de ez azért gáz. Olajat az autóba 🤣😁 hát igen, tölthet még a gyerek is.

Ha már a nők is szeretnek meghívni, ahogy te a hölgyeket, minden okés ❤️

tegnap 22:38
 6/9 anonim válasza:
Igen, ennek igy kellene mukodnie egy normalis vilagban. Videken persze meg 10bol 8 fiatal is a toxikus mintat koveti. Pesten mar kicsit felvilagosultabbak.
tegnap 22:54
 7/9 anonim válasza:
ÓÓÓ, de aranyos, pont ilyen srácot keresek én és a barátnőm, esetleg hármas?
tegnap 22:54
 8/9 anonim válasza:
A hozzászólásokat olvasva bátran kijelenthetjük, hogy megérett a világ a pusztulásra. Itt mindenki ilyen hülye vagy csak megjátszák? Ennyire unatkoztok, hogy állandóan bele kell kötni a másikba?
tegnap 22:57
 9/9 anonim válasza:
Csak a hulye videkiek vagynak mindig a konfliktusra (vagy a leuralasra).
tegnap 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!