Gáz, ha nem tekintem rabszolgának a nőket?
Én azt gondolom, hogy egy kapcsolatban mindkét fél teljes emberként vesz részt. Nem két félként, akik kiegészítik egymást, hanem két egészként, akik együtt folytatják az útjukat, ha úgy döntenek.
Szerintem fontos az énidő, egymás tiszteletben tartása, a férfinek is lehet a konyhában a helye és a nő is tölthet után olajat az autóban.
A háztartásban a házkörüli munkákban mindkét fél ki tudja venni a részét.
Ismerkedésnél én speciel szeretem meghívni a nőket, de nem játszom az eszemet, hogy akkor most én vagyok a nagybetűs Férfi....
Valójában tudom, hogy sokat változott már a világ, de ez toxikus tradicionalista hozzáállás (nem minden tradíció toxikus, mielőtt valaki félreérti) nem látszik kikopni.
29 F
Figyelj, menj fel Facebookra és ott posztolgass ilyen bölcsességeket
(Nem, én sem tekintem rabszolgának a nőket)
Szerintem a nő a férfival lesz egész, és fordítva.
Én szeretek sütni-főzni, azt is, ha a férfi segít, de nem akarok olajat tölteni az autóba, az az ő dolga.
Házkörül legfeljebb virágot ültetek, nem szeretnék füvet nyírni, a férfimunka.
"énidő" De idiot kifejezés.
És a többi bölcsességed.
Klassz a grafomán erekciód, de ez azért gáz. Olajat az autóba 🤣😁 hát igen, tölthet még a gyerek is.
Ha már a nők is szeretnek meghívni, ahogy te a hölgyeket, minden okés ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!