Régen is ilyen nehéz volt meghódítani egy lányt?
Figyelt kérdés
Jelenleg 1 éve próbálkozok de eddig csak egyetlen egyel jutottam el randira. Nagyon szomorú vagyok emiatt mert nem vagyok rossz szándékú és mégsem sikerül, nagyon kikészít ez a magányma 20:44
1/8 anonim válasza:
Majd elmúlik, és belefáradsz, aztán a végén még örülni is fogsz annak, hogy egyedül vagy.
ma 20:54
2/8 anonim válasza:
ne add fel, de ne ez legyen a lényeged
ma 20:58
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy kinek és melyik lányt. Ebből a csatornából sok mindent tanulhatsz. Mivel nem ismerünk így nem tudjuk a mi a gond veled vagy mit csinálsz rosszul.
ma 21:22
4/8 anonim válasza:
Egyre nehezebb. Még a legcsúnyább csaj is sokat vár el.
ma 21:36
5/8 anonim válasza:
#3 Nem egy videótol lesz sikere... 3 dolog kell. Legyél jóképű, magas és magabiztos. Vagy legyen sok pénzed, de azzal inkább csak az idiótákat vonzod. Ha egyiket sem tudod a kettő közül inkább hagyjad a francba.
ma 21:38
6/8 anonim válasza:
Értünk 5-ös! De valamit akkor is változtatnia kell, hogy nagyobb sikere legyen. Ez lehet külső és lehet belső tulajdonság is vagy mind kettő. Legalább én próbálok segíteni neki. Alacsony csóró f@sziknak is van párja csak nyilván nem egy modell fog járni velüjk...
ma 21:42
7/8 anonim válasza:
#6 Itt nem a modell lányokról van szó, sőt legtöbbször nem is szépek a modellek, csak különleges adottságokkal rendelkeznek. A pénz egy bizonyos szint alatt nagyon jól működik, már akinek az az elvárása, hogy a csaj érzelmileg 0 legyen. Amúgy meg rengeteg buta ember keres piszok sok pénzt. Te kedves #6 nem tűnsz butának, keresel rohadt sok pénzt? Ha igen gratula, ha nem akkor pedig miért nem? Hiszen sok unintelligens ember gazdag... Nos látod ez nem így működik, attól még hogy pár alacsony csóró fasziknak van párja attól még soknak nincs és nem is lesz vagy ha igen akkor nem egyet nem is kettőt hanem egy 10 fokot le kell adnia az elvárásokból és tulajdonképpen annyi lesz benne az előnye, hogy NŐ de igazából egy kedves sráccal is jobban járna.
ma 22:39
8/8 anonim válasza:
De attól, hogy nyavalyog valaki valamint még nem fog megoldódni a probléma. Nem keresek sok pénzt, de 186cm vagyok és jó a humorom valamint sosem féltem oda menni egy lányhoz. Az elvárások viszont évről évre egyre nagyobbak. Aki szeretne (külsőleg,belsőleg) magához illő lányt, annak nagyon fel kell kötnie a gatyát. Meg hát mindenkinek abból kell dolgoznia, amit kapott az élettől.
ma 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!