Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 21-25 éves orvos/jogász...

21-25 éves orvos/jogász hallgatók vannak itt?

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetnék velük.

21/N

nov. 14. 22:56
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

10

Csakhogy szintekről beszél, ami arra ad következtetést, hogy ezeket a szakmákat nagyobb szintűnek gondolja, mint a többit (bármi alapján is nézi ezt a szintet), amivel lenézi a többi embert a szakmája miatt. Akár kimondja kerek-perec, akár nem, de ez jön át a gondolkodásából.

nov. 15. 11:28
 12/27 anonim válasza:
11, számodra ezt jelenti és így értetted meg. Számomra a kérdező válasza az emberek intellektualitására és értelmi színvonalára vonatkozott. De ismétlem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel akar ismerkedni, beszélgetni és kivel nem. Az pedig a te szíved joga, hogy a kérdezőt arrogánsnak gondolod. Ha viszont így van, kerüld a társaságát és keresd azokét akiket nem tartasz arrogánsnak és antipatikusnak.
nov. 15. 11:41
 13/27 anonim válasza:

12

Szerintem te érted félre, mert akkor nem szakma szerint keresne.

De teljesen mindegy, hogy mi hogy értjük szerintem

nov. 15. 11:57
 14/27 anonim válasza:

Remélem nem orvos leszel,mert már most elég lekezelő a stílusod.

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

nov. 15. 12:01
 15/27 anonim válasza:
13, a kérdező valószínűleg azért keres főként orvos/jogász hallgatókat mert ezek a területek érdeklik őt is, ő maga is ezen a területen tanul, ezért nagy valószínűséggel ezekkel az emberekkel lenne hasonló az érdeklődési körük és lennének meg a kapcsolódási pontok, esetleg tanulásban is az ilyen emberekkel tudnák segíteni a leginkább egymást. Ebben én nem látok semmi kivetnivalót. De ha te igen, az a te dolgod. És ismétlem sem ahhoz a korosztályhoz sem ezekhez a területekhez nem kapcsolódom, amit a kérdező feltüntetett, mégis megértem a kérdező álláspontját.
nov. 15. 12:37
 16/27 anonim válasza:

15

Lehet, hogy akkor te nem tudod mit jelent ebben a korosztályban a "szint".

Továbbra is azt mondom, hogy az érdeklődési kör nem szakma függő (azon kívül egy orvosnak a szakmája teljesen más, mint egy jogásznak, így a szakmai érdeklődési kör is teljesen más). Ha érdeklődés mentél keres valaki embert, akkor az érdeklődési kört érdemes megjelölni

nov. 15. 12:42
 17/27 anonim válasza:

A 11-esnek adok igazat!!!

A gyári munkás is kikormolja úgy, hogy másnap nem bír leülni!

Ennyi..🤪😜👍😛

nov. 15. 13:42
 18/27 anonim válasza:

#17, adhatsz igazat a 11-esnek, de ettől függetlenül a Kérdező még többre vágyik annál hogy valaki "kikormolja".

Leírta az egyik hozzászólásában hogy társat keres. Ez azt jelenti, hogy érzelmi alapú kapcsolatot szeretne és nem alkalmi vagy szexkapcsolatot, ami csak a vágyak kielégítésére irányul, vagy egyszerűbben csak arra, hogy közösen kormoljanak egyet.

nov. 15. 15:56
 19/27 anonim válasza:

Én benne vagyok a keresési körben, de gondolom nem lány iránt érdeklődsz.

De csak tanácsként: kicsit legyél kedvesebb, hátha egyszer még jól jön:)

nov. 15. 16:15
 20/27 anonim válasza:

17

Pont nem erre gondoltam 😂

nov. 15. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!