21-25 éves orvos/jogász hallgatók vannak itt?
Szívesen beszélgetnék velük.
21/N
10
Csakhogy szintekről beszél, ami arra ad következtetést, hogy ezeket a szakmákat nagyobb szintűnek gondolja, mint a többit (bármi alapján is nézi ezt a szintet), amivel lenézi a többi embert a szakmája miatt. Akár kimondja kerek-perec, akár nem, de ez jön át a gondolkodásából.
12
Szerintem te érted félre, mert akkor nem szakma szerint keresne.
De teljesen mindegy, hogy mi hogy értjük szerintem
Remélem nem orvos leszel,mert már most elég lekezelő a stílusod.
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
15
Lehet, hogy akkor te nem tudod mit jelent ebben a korosztályban a "szint".
Továbbra is azt mondom, hogy az érdeklődési kör nem szakma függő (azon kívül egy orvosnak a szakmája teljesen más, mint egy jogásznak, így a szakmai érdeklődési kör is teljesen más). Ha érdeklődés mentél keres valaki embert, akkor az érdeklődési kört érdemes megjelölni
A 11-esnek adok igazat!!!
A gyári munkás is kikormolja úgy, hogy másnap nem bír leülni!
Ennyi..🤪😜👍😛
#17, adhatsz igazat a 11-esnek, de ettől függetlenül a Kérdező még többre vágyik annál hogy valaki "kikormolja".
Leírta az egyik hozzászólásában hogy társat keres. Ez azt jelenti, hogy érzelmi alapú kapcsolatot szeretne és nem alkalmi vagy szexkapcsolatot, ami csak a vágyak kielégítésére irányul, vagy egyszerűbben csak arra, hogy közösen kormoljanak egyet.
Én benne vagyok a keresési körben, de gondolom nem lány iránt érdeklődsz.
De csak tanácsként: kicsit legyél kedvesebb, hátha egyszer még jól jön:)
17
Pont nem erre gondoltam 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!