Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 21-25 éves orvos/jogász...

21-25 éves orvos/jogász hallgatók vannak itt?

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetnék velük.

21/N

nov. 14. 22:56
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

Csak kivancsisagbol, miert epp ez a ket csoport?

Orvosoknal jatszik a presztizs, penz de a legtobbuknek nagyon szar a munkabeosztasa.

Jogaszok foleg ilyen fiatalon altalabon csorok, presztizsuk se tul magas, igaz kesobb ez valtozhat.

Szoval elegg kulonbozo tulajdonsagok tarsulnak hozzajuk.

Am ha a fenti csoportba tartoznek megkerdeznem, h rolad mit lehet tudni, mert az alajan szurni h kinek mi a szakmaja, haat finoman szolva megkerdojelezheto parkapcsolati ertekrendet korvonalaz. De nem akarom itt rontani az eselyeid csak fura mikor ilyen kerdeseket latok (férfi oldalról is).

nov. 14. 23:24
 2/27 A kérdező kommentje:

Ez nem volt válasz a kérdésre. Azért mert én is ezek egyike vagyok, és szeretnék egy velem egy szinten lévő társat.

Természetesen sejtettem hogy fogok kapni hozzád hasonló válaszokat, de feleslegesen törted magad. Nem vagyok kiváncsi véleményedre, tartsd meg magadnak, és kérlek állj tovább ha érdemben nem tudsz hozzászólni.

Továbba nem a két szakmába tartozó emberek jellemleírását kértem.

Egyébként ha valakit érdekel a kérdésem akkor majd ír privátban és bemutatkozom bővebben.

nov. 15. 06:39
 3/27 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂
nov. 15. 07:48
 4/27 anonim válasza:

"szeretnék egy velem egy szinten lévő társat"

Suliban nincs?

nov. 15. 08:39
 5/27 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Bár nem vagyok sem az adott korosztályhoz tartozó, sem pedig orvos/jogász hallgató, de jó pár éves tapasztalatból írom, hogy itt nagyon kevés normális gondolkodású és értékrenddel rendelkező férfi és nő van, illetve maradt. Nem érdemes itt semmilyen komolyabb szándékkal ismerkedni mert az embert főként csak csalódások és kudarcok érik.

nov. 15. 09:23
 6/27 A kérdező kommentje:

#5 hát sajnos ebben lehet valami, de úgy voltam vele hogy egy próbát megér.

#4 nyilván nincs elérhető, azért tettem fel a kérdést.

nov. 15. 09:29
 7/27 anonim válasza:

Sajnos teljes mértékben alá kell támasztanom az 5 -ös válaszoló sommás ,de nagyon igaz válaszát.

Öt év, tizenhét ígéretes barátkozási kísérlet - eredmény, a teljes nihil.

nov. 15. 10:26
 8/27 anonim válasza:
Lehet az a probla, hogy lenézed az embereket, ezért senkinek nem vagy szimpi. Majd megtanulod az életben, hogy nem a szakmája tesz valakit jó vagy rossz párrá. Addig hajrá itt, a gyk-n, mert gondolom tonderezőket is lenézed, érdrkes, hogy ezt az oldalt nem.
nov. 15. 10:47
 9/27 anonim válasza:
Veled egy szintén lévő társat? Cicám, te csak egy egyetemi hallgató vagy jelenleg. Arrogáns.
nov. 15. 11:12
 10/27 anonim válasza:

#9-es és attól, hogy a kérdező orvos vagy jogász hallgató, miért ne kereshetne magához hasonló kvalitással rendelkező társat? Had döntse el ő, hogy kivel akar beszélgetni és ismerkedni. Számomra ez nem arrogancia, hanem egyszerűen bizonyos preferenciák megfogalmazása.

Sok sikert kérdező! Viszont ahogy korábban írtam, itt kevés az értelmes gondolkodású ember, ezért nehéz megtalálni a megfelelő embert, legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról.

nov. 15. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!