Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem soha az életben nem fogok megismerkedni senkivel. Tanács?
Figyelt kérdés
20F. A problémám azzal van hogy a társaságom nem bulizós, és nagyon messze is vannak. Ha megyünk buliba néhanapján akkor megy az ismerkedés, nincs probléma, viszont alig tudunk összejönni.Sulin kívül alig járok valahova. Ez a 2 havonta bulizás kb semmit nem ér. A fősulin alig van lány ahova járok. Az ottani közeli haverjaimnak meg barátnője van szinte mindnek, így nem járnak buliba, meg kb sehova nincs kedvük menni ,akárhova hívom őket. Kollégiumban lehetne barátkozni meg ismerkedni valamilyen szinten biztos ,de én itthon lakom mivel meg tudom oldani az utazást. Úgy érzem kb csak a családom a szociális életem , és ez egyre rosszabb érzés. Amíg volt barátnőm kényelmesen éreztem magam de most sokkal rosszabb.tegnapelőtt 20:36
1/4 anonim válasza:
Én 4 évvel idősebb vagyok, mint te, illetve már dolgozom, home office-ből. Én is járnék bulizni, de nincs kivel. Pestre költöző jó barátom ritkán van itthon, a többieknek nincs pénzük ilyenekre, max néha ivászatot tartani. Mondjuk a környékem is elég fos, a legközelebbi város, ahol lehetne programot csinálni, illetve nővel is találkozhatnék az autóval is 1 óra minimum. Nyáron van a fesztiválszezon, olyankor mennek a faházak a Tisza-parton, de az se megy egyedül, csak ha a pesti cimborám épp ráér. Ott még lehetne nőkkel ismerkedni, bár lehet nem a legkedvesebb, legrendesebb fajtájúakkal. Itt a faluban van pár nő, de mindnek van már pasija, férje, néhánynak gyereke is. Én már vagy a játékokba, vagy a piába fojtom az ilyen irányú bánatomat. Van 2-3 negyvenes haverom, akik mondjuk jó hatással nem igazán lehetnek rám, mert alkeszek és a nőket se igazán csípik, de dugni akarnának.
2/4 anonim válasza:
Ha jól nézel ki vegyél egy autót, így megoldott az utazás és regisztrálj társkeresőre. Ha nem nézel ki jól, akkor ez van így jártál...
3/4 Janika1177 válasza:
Én 36 éves leszek nem sokára. Nincs autóm. Nem is akarok. Ezek a mai nők többsége. Egy idióta. Másképp nem tudom őket jellemezni. Legtöbb csak egy dologra hajt. Autó, pénz, ház. Nekem van házam. Mégse kellek egy nőnek sem. Pl. Mostanában 2 nő utasított el. Az egyik azért mert, nem tetszett neki az illatom, a másik meg azért mert kicsit alacsonyabb vagyok az elvárásánál.
Az egyik hogy nem vagyok bulizós. Meeg amúgy is kevés barátom van. Jó formán csak magamra számíthatok. Egy testvérem van arra még egy rozsdás szeget sem lehet rá bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!