Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek ez mit jelent?

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Úgy 4napja körül találkoztam egy fiúval. Ma pedig vissza hallottam egy másik csajtol,hogy azt mondta neki,hogy amikor meglatott,lesokkolt és mégsem akart ölelni,úgy volt vele,hogy ő biztos nem ölel meg.

Na itt az a bökkenő,hogy ahogy megerkezett,rögtön megölelt es utanna is olelgetni próbált,ja és tapizni. El mondtam neki,hogy ez kicsit sok,első talalkozasnal főleg. Nagyba meglepődott,hogy ez miért lenne sok?

Mindegy is. A lényeg az,hogy hazudott. A másik meg az,hogy meg azt is mondta a csajnak,hogy en el terveztem mindent es nagyon talalkozni akartam vele stb. Na itt is az van,hogy pont ellenkezoleg történt ez!

Azt még megjegyeznem,hogy en magamat nem tartom csunyának, igen azt en is látom es tudom,hogy vannak nálam sokkal jobbak.

Szerintetek,miért mondta ezeket? Tényleg így gondolta? Es miért hazudot?forditva mondott mindent.

nov. 10. 19:23
 1/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a másik lány hazudott neked, nem?
nov. 10. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hazudott, mutatott üzeneteket is
nov. 10. 20:38
 3/3 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy féltékennyé akarta tenni a másik csajt, nem tudom. Kérdezd meg tőle, hogy mi az igazság.
nov. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!