34 évesen, mentális betegséggel (bipoláris zavar) érdemes még partnert keresni?
Keresni? Miért ne lenne érdemes. Új emberekkel ismerkedhetsz, új helyekre hívhatjátok meg egymást, az új emberek új szempontokat hoznak az életedbe.
Hajrá!
3! Attól még nem fog tudni kapcsolatban működni, ha olyan a betegsége.
Akit ismerek mentálisan beteg lányt, általában alig pár hónapos vagy hetes kapcsolatai vannak csak.
Ha kezelve van a bipoláris zavarod, akkor miért ne? Természetes emberi igény hogy szerethessünk és viszont szeressenek. Viszont amikorra az ismerkedés (vagy már kapcsolat) eljut olyan szintre, akkor mindenképp beszélj róla a válsztottadnak. Ha ő is téged választ akkor meg fogja érteni.
Én voltam kapcsolatban egy olyan nővel aki nem ismerte el hogy beteg, és segítségre lenne szüksége. Nagyon szerettem, de a saját mentális egészségem érdekében szakítanom kellett vele. Pokoli volt.
Én attól még belevágnék, ha nem ön- és közveszélyes a nő, hanem csak valami enyhébb a problémája.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!