Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 34 évesen, mentális betegségge...

34 évesen, mentális betegséggel (bipoláris zavar) érdemes még partnert keresni?

Figyelt kérdés

nov. 10. 17:12
 1/8 anonim válasza:
Érdemes
nov. 10. 17:18
 2/8 anonim válasza:

Keresni? Miért ne lenne érdemes. Új emberekkel ismerkedhetsz, új helyekre hívhatjátok meg egymást, az új emberek új szempontokat hoznak az életedbe.

Hajrá!

nov. 10. 17:20
 3/8 anonim válasza:
Lanykent igen
nov. 10. 17:25
 4/8 anonim válasza:

3! Attól még nem fog tudni kapcsolatban működni, ha olyan a betegsége.

Akit ismerek mentálisan beteg lányt, általában alig pár hónapos vagy hetes kapcsolatai vannak csak.

nov. 10. 18:14
 5/8 anonim válasza:

Ha kezelve van a bipoláris zavarod, akkor miért ne? Természetes emberi igény hogy szerethessünk és viszont szeressenek. Viszont amikorra az ismerkedés (vagy már kapcsolat) eljut olyan szintre, akkor mindenképp beszélj róla a válsztottadnak. Ha ő is téged választ akkor meg fogja érteni.

Én voltam kapcsolatban egy olyan nővel aki nem ismerte el hogy beteg, és segítségre lenne szüksége. Nagyon szerettem, de a saját mentális egészségem érdekében szakítanom kellett vele. Pokoli volt.

nov. 10. 19:01
 6/8 anonim válasza:
Én 50 évesen találtam meg a páromat, és elmúlt a problémám.pedig elég súlyos volt. Cserébe kaptam valakit akinek vannak nehezebb időszakai. Viszont mivel áteltem mindent, ki tudom hozni, meg tudom nevettetni amikor nehéz napjai vannak
nov. 11. 06:45
 7/8 Senior Séf válasza:
A párkeresésben, akárcsak az élet többi területén kétféle ember van; az egyiknek sikerül, a másik feladja.
nov. 11. 17:15
 8/8 anonim válasza:

Én attól még belevágnék, ha nem ön- és közveszélyes a nő, hanem csak valami enyhébb a problémája.

39/F

nov. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!