Itt a gyakorin szinte minden nő csak a szexre megy?
Figyelt kérdés
Eddig nem sokakat érdekelt milyen is vagyok, vagy csak felszínesen. A második találkozón pedig már szex a cél.nov. 7. 13:06
11/17 anonim válasza:
És hol vannak ezek a szexéhes nők? A többség még beszélgetni sem hajlandó/képes, és még ha vissza is írnak, akkor is rendszerint tipliznek rövid idő alatt. Akivel meg eljutsz képcseréig vagy messengerezésig, az találkozni nem hajlandó, de van, aki képcsere után lép le szó nélkül. A frigidekről meg már nem is beszélek, akik a "szex" szó említésére már hanyatt-homlok menekülnek is, és kriminalizálják azt, aki ezt a szót le meri írni.
nov. 7. 18:53
12/17 anonim válasza:
Jahhh, már én is unom...
nov. 7. 19:01
13/17 anonim válasza:
Egyértelműen.
Mi csak chad férfiállatokat keresünk, hiszen üresfejű ösztönlények vagyunk.
nov. 7. 19:09
14/17 anonim válasza:
Igen, ezért nem is ismerkedek már itt sem, pedig életem barátnőjét keresem..., szórakozó helyeken sem már, ott meg mindig kihasználnak, ha kicsit ittas vagyok.
nov. 7. 19:11
15/17 anonim válasza:
#13: Sajnos nagyon sok nő nem értékeli azt, aki normálisan szól hozzájuk, csak azért, mert az adott férfi nem a plakátról lépett le. A legtöbben csak a felesleges köröket futtatják a másikkal, aztán eltűnnek, vagy ha találnak benne valamilyen vélt vagy valós apró "hibát", akkor azonnal lapátra teszik.
nov. 7. 19:13
16/17 anonim válasza:
Ezt a verziót még nem hallottam itt :D
nov. 7. 21:26
17/17 anonim válasza:
Itt már lassan inkább az agyamra megy mindenki!
nov. 7. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!