Valaki ismerkedni lányok? 16-30 éves korig beszélgetnék lányokkal/nőkkel főleg Nyíregyházáról és Debrecenből de bárhonnan írhatsz. Én egy 23 éves férfi vagyok nyíregyházi 183 centi magas csak lányok és nők jelentkezését várom.
Figyelt kérdés
Egyszerű napközbeni csetelés a cél mert mostanában sok szabadidőm van és a barátaim csak ritkán írnak én viszont szívesen csetelnék akár egész nap is ha lenne kivel. Meg találkozgatni is jó lenne valami jófej csajjal. Barátkozás a cél de előbb utóbb kapcsolat is lehetne belőle ha úgy alakul véletlenül. Mivel tudom hogy ebből nem sok derül ki rólam ha kérdésed van privátban nyugodtan felteheted amint látom hogy írtál válaszolok. Ja 45-ös a lábam lehet hogy ez fontos. Ugyanis lehet hogy én leszek az a barátaid közül aki a legnagyobb lábon él.tegnap 20:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!