Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen nőt szeretnél?

Milyen nőt szeretnél?

Figyelt kérdés
ma 10:31
1 2
 1/13 anonim válasza:

Legyen kedves és vicces, az nem baj, ha nem túl nyitott, nem sietettem a dolgokat, hagyok időt, hogy megnyíljon.

Kinézetre, az arcát nézem elősször, szerintem az a legfontosabb, azon belül is a szem. Alkatra nincsenek olyan elvárásaim mint a legtöbb nő gondolja a férfiakról, nem kell hogy mindenki fitneszmodell legyen, de azért nyilván ne legyen nagyon túlsúlyos sem.

Nyilván a külső fog meg, de a belső fontosabb annál.

ma 10:45
 2/13 anonim válasza:

Számomra a belső ami fontos. Exeim ékes példák volt sovány, duci, átlagos, barna, szőkés, fekete, nagy mellű és lapos is. Tényleg 1 nagy elvárásom van külső terén, hogy találjam cukinak. Onnantól kezdve engem megvett.

Belsőre vicces, érdekes lány akivel a csend is élvezetes tud lenni, ha esetleg az alakulna ki. Jó az, ha szeret olvasni, új dolgokat megismerni, filmezni, sorozatozni. Persze a házon kívűl is megtalálja a helyét, ha esetleg elmennénk kirándulni, vagy csak szimplán sétálni valahova teljesen cél nélkül vagy akár egy cukrázdába, étterembe. Szeretem, ha van kivel kimozdulni kicsit a szürke hétköznapokból. Ezeket keresem egy lányban, meg még ezen felül lenne pár dolog, de az már kettőnkre tartozik

ma 11:22
 3/13 anonim válasza:

Budapesti 40-es férfi vagyok, így lehetőleg Budapesti 40-es nőt szeretnék.

Külsőnél az összkép a lényeg ugye, de vannak azért kizáró dolgok. Például a túlsúly (természetesen nem 2-3kg). Sportolok. Figyelek magamra én is. 186 cm vagyok, ennél magasabb lehetőleg ne legyen :)

Fontos hogy tudjak vele programokra járni, szeressen beszélgetni, sétálni, vagy csak üldögélni a természetben, és ne csak a szex legyen számára a fontos.

Az sem baj, ha időhiány vagy más miatt nem tudnánk rendes kapcsolatban lenni. Attól még időnként jó lenne közösen időt tölteni. Elutazni valamerre stb. Szóval akár egy útitársra is nyitott vagyok :)

ma 11:52
 4/13 anonim válasza:
Vékony ropit.Kis cicik kis popsi.👍
ma 12:21
 5/13 anonim válasza:
90 x 60 x 90 és ez még csak a feje.
ma 13:01
 6/13 anonim válasza:
1 Éljen, legyen nő. Utobbi opcionális
ma 13:04
 7/13 anonim válasza:

Cukit. Egy édes pici nőcit.

Egy bájos arc, 165 cm alatti magasság. Ne legyen se túl kövér, se túl sovány. Formás kis mellekkel és popsival.

Legyen otthonülős típus, aki szeret velem kettesben "unatkozni". Persze időnként mennénk társaságba, moziba, színházba, de ne arról szóljon az élet, hogy menni, menni, menni...

ma 13:31
 8/13 anonim válasza:

Eléggé válogatós vagy

ma 13:33
 9/13 anonim válasza:

Jobb egyedül, tapasztalatból mondom.

Egy 6 éve házas.

ma 13:35
 10/13 anonim válasza:

Jobb egyedül mint magadba:)

Ahogy olvasom sajnos szintén a vékony nőket kedvelik ezek is. Talán lesz még olyan akinek alapból a teltebb nők jönnek be? Most itt nem 100 felülire gondolok meg ilyenek. De akinek valóban az nem az ilyen hogy bejönnek a ducik "is" ez az is ez olyan hogy minden jöhet nála,na az ilyentől is herótom van mindegy csak legyen...

ma 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!