Hajdúság vagy környkéi nő aki társat keres?
Sziasztok, hajdúsági 28 éves férfi vagyok aki végre szeretne maga mellé egy hű társat akivel lehet tervezni a jövőt. Tudom ez nem egyszerű, de szeretném megadni az esélyt itt is.
Bemutatkozásban nem vagyok a legjobb, de legfeljebb kérdezel. ;)
Néhány alap, 182 magas, 83 kiló, sportos. Kb 2 hónapja edzek, ezt szeretném is fenntartani, a cél egy kis plusz izom. Jót tesz az önbizalomnak. Diplomám van, mérnöki de jelnleg nem abban dolgozom. Viszont a jövőben mindenképp, vagy saját vállkozásban. Ez még a jövő zenéje. Nyitott, barátságos, általában jó kedéjű. Nyilván nekem is vannak rossz pillanataim, megesik hogy bunkó vagyok de sosem bántok másokat szándékosan.
Így hirtelen ennyi, lehet már sokan idáig sem érnek el. 🙃
Arról, hogy kit keresek:
-20-35 éves korig, szeretnék makd gyereket idővel, nem árt ha ő is.
-A személyiség mindenkinek egyedi, ez majd kiderül, hogy passzol-e.
-Normál, vékony, kicsit husis alkat. A lényeg hogy arányos legyen, nem top modelt keresek.
-Egy nő legyen igényes a megjelnésére. Itt nem arra gondolok, hogy a boltba is teljes smink, műhaj, műszempilla stb. De azért legyen rendben.
-Végzettség számomra nem fontos, a lényeg hogy legyen egy alapműveltsége ami passzol az enyémhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!