Az idősebb nők ismerkednének fiatalabb srácokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy magas fiatal 22éves srác vagyok aki idősebb nőkkel ismerkedne. Vannak itt olyan idősebb nők akik megismernének? Privátban elérhető vagyok.okt. 28. 09:53
11/26 anonim válasza:
10
Akkor még nem voltál tapasztalt férfival :) egyszer majd próbáld ki.
okt. 28. 15:17
12/26 anonim válasza:
Ez a tapasztalt - nem tapasztalt dolog számomra értelmetlen. Pont ugyanolyan jó voltam az első párommal, mint most 30 évesen a sokadik partneremmel...
okt. 28. 17:36
13/26 anonim válasza:
Változik az ember gondolkodása, hevessege,igénye is. 20-25 éves ferfikent vad allatias szexet szerettem, most 35 évesen inkább a lelkiekben is feltöltőset. Volt partnerem, akivel egyszerűen azért nem jöttünk k ki, mert máshogy akartuk megelni a szexet.Ez az egesz egyébként szerintem nem életkor fuggö. Meg a "tapasztalt" férfi is lehet bena, ha nem azt nyújtja a masiknak, amire az vágyik.
okt. 28. 17:46
14/26 anonim válasza:
Nem.
okt. 29. 07:56
15/26 Senior Séf válasza:
Mindig vannak idősebb nők, akik ismerkednének fiatalabb srácokkal. 45 éve is voltak, hál' istennek.
okt. 29. 20:28
16/26 anonim válasza:
Meg lesznek is nagy örömödre kedves kérdező😁
Sok idősebb fiatalt keres maga mellé szóval nem kell aggódni emiatt tuti hogy találsz
okt. 29. 20:36
17/26 anonim válasza:
de az ismerkedés mit fed? megdugod oszt csá? vagy össze is jönnél vele? Párkapcsolat? Összeköltözés, esetleg gyerek?
okt. 29. 21:05
18/26 anonim válasza:
#17 Tippelj, dugni akar a fiú. :D
okt. 29. 21:07
19/26 A kérdező kommentje:
#17 nem egy éjszakás kalandra gondoltam.hosszú távú párkapcsolatot szeretnék ami utána összeköltöznénk utána a gyerek is szóba jöhet.
okt. 29. 23:55
20/26 anonim válasza:
#15 régen úgy hallottam a Zserbó cukrászdában üldögéltek az idősebb nők és ott lehetett levinni őket egy menetre, és elvileg még anyagi támogatás is volt a nő részéről a fiú felé.
okt. 30. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!