A leendő feleségemet keresem. Itt vagy?
25 éves férfi vagyok, és Pest vármegyében élek. Nem hiszem, hogy megtalálom itt, amit keresek, de nem rég költöztem Magyarországra, és nincs itt ismerősi köröm, akiken keresztül megismerhetném életem nőjét.
Amit keresek: Átatlan lányt keresek. Mivel ilyet nehéz találni, ezért adok esélyt olyannak is, aki már nem az, de előre szólok: A múltadból fakadó problémákat neked kell kezelni.
Amit kínálni tudok: Megbízható, céltudatos ember vagyok, egészséges életmóddal, akivel el tudod terverzni az egész életedet.
#33 Azért költöztem ide, mert itt jobbak a lehetőségek. Itt sokkal jobban keresek.
Ami a hobbikat illeti, szeretek olvasni, biciklizni, illetve nemrégiben elkezdtem hobbiból írni is, de ezeken keresztül nem igazán sikerült megismernem senkit, nemhogy életem nőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!