Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A leendő feleségemet keresem....

A leendő feleségemet keresem. Itt vagy?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, és Pest vármegyében élek. Nem hiszem, hogy megtalálom itt, amit keresek, de nem rég költöztem Magyarországra, és nincs itt ismerősi köröm, akiken keresztül megismerhetném életem nőjét.

Amit keresek: Átatlan lányt keresek. Mivel ilyet nehéz találni, ezért adok esélyt olyannak is, aki már nem az, de előre szólok: A múltadból fakadó problémákat neked kell kezelni.

Amit kínálni tudok: Megbízható, céltudatos ember vagyok, egészséges életmóddal, akivel el tudod terverzni az egész életedet.

okt. 24. 15:14
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Nem győztél meg
okt. 27. 23:48
 32/36 anonim válasza:
Oszt fehér lovad van-é?
okt. 28. 09:08
 33/36 veszettkecske válasza:
Kérdező, azért lehetnél közlékenyebb is, mivel épp párt keresel. Aki párt keres, az mondhat magáról egykét szót pl arról, hogy miért költözött svédből magyarba...nem véletlenül kérdezték Tőled itt már ezt. Miért nem akarsz erre valami értelmes választ adni? Ha leendő párod itt olvasgat, nyilván őt is érdekelné ez a kérdés is. Amennyiben nem publikus, akkor elképzelhető, hogy Neked is akadnak múltadból adódó problémák... Ártatlan lányt itt leginkább a "még büntetendő" kategóriában fogsz találni, ahogy már más is célzott erre. Amúgy meg, mi akadályoz Téged abban, hogy ismeretségi kört alakíts ki? Ha van valamiféle hobbid (pl jóga, kondi, stb) akkor beiratkozol itthon egy jóga tanfolyamra és máris lehet ismerkedni például.
nov. 21. 12:10
 34/36 A kérdező kommentje:

#33 Azért költöztem ide, mert itt jobbak a lehetőségek. Itt sokkal jobban keresek.

Ami a hobbikat illeti, szeretek olvasni, biciklizni, illetve nemrégiben elkezdtem hobbiból írni is, de ezeken keresztül nem igazán sikerült megismernem senkit, nemhogy életem nőjét.

nov. 21. 18:19
 35/36 anonim válasza:
Na és mesélj kérdező, te is ártatlan vagy?:)
nov. 21. 18:22
 36/36 A kérdező kommentje:
#35 Nem vagyok.
nov. 21. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!