Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A leendő feleségemet keresem....

A leendő feleségemet keresem. Itt vagy?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, és Pest vármegyében élek. Nem hiszem, hogy megtalálom itt, amit keresek, de nem rég költöztem Magyarországra, és nincs itt ismerősi köröm, akiken keresztül megismerhetném életem nőjét.

Amit keresek: Átatlan lányt keresek. Mivel ilyet nehéz találni, ezért adok esélyt olyannak is, aki már nem az, de előre szólok: A múltadból fakadó problémákat neked kell kezelni.

Amit kínálni tudok: Megbízható, céltudatos ember vagyok, egészséges életmóddal, akivel el tudod terverzni az egész életedet.

okt. 24. 15:14
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
#20 Akkor sem kértem semmilyen tanácsot, vagy véleményt ezügyben, a kérdésnek köze sincs ehhez. Akit ilyen témák érdekelnek, az válaszolgasson a mentális egészég kategóriában. Van ott bőven ember, aki várja az ilyen jellegű hozzászólásokat.
okt. 25. 21:37
 22/36 anonim válasza:
Neked is kellene oda írni mentális egészség kategóriába…
okt. 25. 21:48
 23/36 anonim válasza:
Kérdést főleg
okt. 25. 21:48
 24/36 anonim válasza:

Semmi gond nincs sem a kérdezővel, sem a kérdéssel.

Azokkal sokkal inkább, akik kényszeresen belepofáznak mindenbe.

Számomra egyetlen tényleg zavaró dolog van a kérdésben, az "amit" szó, de ezt betudom annak, hogy nem használta eleget a nyelvet.

Amúgy meg miért ne akarhatna "ártatlan" lánnyal ismerkedni?

Kinek mi köze hozzá?

Had csináljon/keressen mindenki azt, amit akar....

okt. 26. 06:42
 25/36 anonim válasza:

24 Jó neked. Az "Átatlan" fel se tűnik.

A kérdező azt hiszi, hogy mert Svédországból idejött, majd szűz nők omlanak a karjaiba. Egyelőre a válaszai alapján elég tahónak tűnik. Ha nőzni akarsz, ott kezdődik, hogy bemutatkozol és mesélsz magadról, de eddig ott tartunk, hogy egy tucat sablon valami van és nem vagy hajlandó a kérdésekre válaszolni.

okt. 26. 11:38
 26/36 anonim válasza:

Amúgy nem kell lehordani meg idiótának nézni azt a válaszolót, aki megmondta neki őszintén, hogy először magába tegyen rendet meg stb

Jogosan írta azt amit, így ezzel nem tudok egyetérteni amit a 24 írt

okt. 26. 11:53
 27/36 anonim válasza:
Vagy akkor probaljon meg keresni egy idosebb not hatha meg jol is jar vele nem tudok en mar ezzel mit kezdeni sajnos
okt. 26. 11:56
 28/36 anonim válasza:
:(
okt. 27. 21:43
 29/36 anonim válasza:
A kérdés még is válaszolódott: leendő felesége nincs itt. Mivel szüzet keres, valószínűleg nem gyakorizik, mert elvették a telefonját az iskolában.
okt. 27. 21:59
 30/36 anonim válasza:

29-es 😂

Szegénynek lehet nem szóltak, hogy ez nem Svédország, itt a pedofília bűncselekmény.

okt. 27. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!