Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan nők is, akik...

Vannak itt olyan nők is, akik nem elmebetegek, vagy trollok? Komoly szándék érdekelne.

Figyelt kérdés

Két szűrőt tudok mondani (lehet széttrollkodni miatta): korban max. 36, tetalkatra vékony, vagy átlagos.

Ha ez megvan, akkor a többi a személyiségen múlik.

Amit kínálok: szeretet és megbecsülés. De csak ha képes vagy viszonozni.

okt. 23. 09:46
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Sajnos sok itt a troll és a toxikus. Jobb esetben elkezdtek beszélgetni, még jobb esetben még a másik ember is érdeklődő valamelyest, aztán kibukik belőle a hisztigép, vagy egyik napról a másikra nyomtalanul eltűnik. Unalmas és megterhelő, amikor újra és újra ismerkedni próbálsz valakivel, de újra és újra csak felesleges köröket futtatnak le veled.
okt. 23. 13:19
 12/30 anonim válasza:
#2 szóval csak dugni akarsz.
okt. 23. 16:25
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentedet.

Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem, csak dugni akarok.

okt. 23. 17:23
 14/30 anonim válasza:
Komoly szándék=komolyan dugni akarsz?
okt. 23. 17:26
 15/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentedet.

Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem, csak komolyan dugni akarok.

okt. 23. 17:31
 16/30 anonim válasza:

Nem tudom, hogy vannak-e, mert én bolondos vagyok, troll is, öreg is, dagi is, meg foglalt is.

De ha beleillenék a szűrődbe, te az enyémbe biztosan nem, mivel szerintem sem a testalkat, sem az életkor nem elsődleges meghatározója egy kapcsolatnak és felszínességre csak felszínes emberektől várhatsz pozitív választ, de abban meg nem lesz hosszú távon köszönet.

A szeretet nem szab feltételeket.

De azért sok sikert kívánok a fejlődéshez!

okt. 23. 17:52
 17/30 anonim válasza:
16os, már kiderult, csak dugni akár.
okt. 23. 17:53
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentedet.

Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem, csak komolyan dugni akarok akár.

okt. 23. 17:58
 19/30 anonim válasza:
Agyilag minden rendben nalad?
okt. 23. 18:00
 20/30 anonim válasza:

17-es: ja, értem!

De hát minek ahhoz élő ember?!

Ma már lehet kapni élethű babákat erre a célra...

okt. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!