Vannak itt olyan nők is, akik nem elmebetegek, vagy trollok? Komoly szándék érdekelne.
Két szűrőt tudok mondani (lehet széttrollkodni miatta): korban max. 36, tetalkatra vékony, vagy átlagos.
Ha ez megvan, akkor a többi a személyiségen múlik.
Amit kínálok: szeretet és megbecsülés. De csak ha képes vagy viszonozni.
Köszönöm a kommentedet.
Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem, csak dugni akarok.
Köszönöm a kommentedet.
Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem, csak komolyan dugni akarok.
Nem tudom, hogy vannak-e, mert én bolondos vagyok, troll is, öreg is, dagi is, meg foglalt is.
De ha beleillenék a szűrődbe, te az enyémbe biztosan nem, mivel szerintem sem a testalkat, sem az életkor nem elsődleges meghatározója egy kapcsolatnak és felszínességre csak felszínes emberektől várhatsz pozitív választ, de abban meg nem lesz hosszú távon köszönet.
A szeretet nem szab feltételeket.
De azért sok sikert kívánok a fejlődéshez!
Köszönöm a kommentedet.
Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem, csak komolyan dugni akarok akár.
17-es: ja, értem!
De hát minek ahhoz élő ember?!
Ma már lehet kapni élethű babákat erre a célra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!