Vannak itt olyan nők is, akik nem elmebetegek, vagy trollok? Komoly szándék érdekelne.
Figyelt kérdés
Két szűrőt tudok mondani (lehet széttrollkodni miatta): korban max. 36, tetalkatra vékony, vagy átlagos.
Ha ez megvan, akkor a többi a személyiségen múlik.
Amit kínálok: szeretet és megbecsülés. De csak ha képes vagy viszonozni.
okt. 23. 09:46
1/30 anonim válasza:
A kérdésed alapján ÉRTELMES nő nem fog jelentkezni - ilyen lenéző szöveg alapján nem vagy alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekinted.
okt. 23. 10:10
2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentedet.
Az igazság az, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, a nőket csak használati tárgynak tekintem.
okt. 23. 10:19
3/30 anonim válasza:
Én úgy gondolom nem vagyok sem elmebeteg, sem pedig troll.
Szóval írj privit, ha gondolod :-)
okt. 23. 11:00
4/30 anonim válasza:
Nekem kifogástalan tetalkatom van és kicsit elmebeteg is vagyok, de legalább öreg is. És én is használok szűrőt, amikor kiszedem a nokedlit a forró vízből.
okt. 23. 11:02
5/30 anonim válasza:
En kicsit elmebeteg nővel ismerkednék. Ne legyen már olyan unalmas az élet:D
okt. 23. 11:14
6/30 anonim válasza:
Hány éves vagy?
okt. 23. 11:23
7/30 anonim válasza:
34
okt. 23. 11:50
8/30 anonim válasza:
Miért? Te?
okt. 23. 12:05
9/30 A kérdező kommentje:
Ezzel egyébként egyetértek.
A lényeg, hogy a hülyeségeink kölcsönösen kompatibilisek legyenek egymás hülyeségeivel.
okt. 23. 12:48
10/30 A kérdező kommentje:
#8 Előfordult már, hogy trollkodtam, és a hülyeség sem teljesen idegen tőlem, de a komolytalanságot nehezen viselem.
okt. 23. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!