Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Goth lányok vannak itt?

Goth lányok vannak itt?

Figyelt kérdés
írjatok kösz puszi

okt. 6. 21:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
Punk nemjo? Es emós?
okt. 7. 07:09
 2/11 anonim válasza:
Igen, vannak. De nem valószínű, hogy társkeresési célokkal használjuk ezt az oldalt.
okt. 7. 13:00
 3/11 A kérdező kommentje:
használjuk? tesó te nem vagy a csapatban
okt. 7. 13:03
 4/11 anonim válasza:
Nő vagyok, de mindegy. Amúgy szívesen beszélgetek, kommunikálok, de nem akarok boldog-boldogtalannal ismerkedni, csak azért, mert a gothságom bejön valakinek.
okt. 7. 14:15
 5/11 A kérdező kommentje:
nálad mit jelent a goth? ilyen félig raszta félig zsíros hajad van, és mellé meg büdös vagy?
okt. 7. 16:42
 6/11 anonim válasza:
Mit kötekedsz kérdező?
okt. 7. 21:48
 7/11 A kérdező kommentje:
6. tanulj meg magyarul
okt. 7. 21:52
 8/11 anonim válasza:
Vagyunk de nem teccel csá
okt. 8. 07:30
 9/11 anonim válasza:
Platform cipő, bakancs imádó lányt keresek!
okt. 8. 09:49
 10/11 anonim válasza:

4 vagyok: Kedves kérdező, eléggé el vagy tévedve. Számtalan ember bepróbálkozott már nálam, csorgatta rám a nyálát csak azért, mert az elegancia nálam egy edgy csavarral párosul. Ha látnál, lehet, hogy te is így tennél.

Remélem, egyértelmű, hogy a gothság nálam nem csak egy bárgyú “stílus”. Jóval több ennél. És akkor is goth maradok, ha véletlenül nem tetőtől talpig feketében vagyok.

Volt már olyan tapasztalatom is, hogy csupán a nyitottságom és a közvetlenségem miatt hitték azt, hogy benne vagyok a játékban, és hajlandó lennék járni velük.

De én nem akarok boldog-boldogtalannak bejönni. Azért… ennél több kell, és nem erről szól, ahogy kinézek.

okt. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!