11/16 anonim válasza:
Az esélytelenek nyugalmával bárkihez odamehetsz.
"Magányos vagyok, barátnőt keresek. Járnál velem?"
Elhajtanak, sőt rémülten néznek rád, de ne add fel, próbálkozz tovább! Talán még segíteni is fognak, nekik is van "szerencsétlen" barátnőjük.
Az 53. vagy 104. próbálkozásodra igent fog mondani valaki. Mindenkinek van valahol párja, csak szinte lehetetlen megtalálni.
Megtartani nehezebb lesz, akárkit választasz. Neki is vannak igényei. Hajlandó vagy magadból áldozni a másik érdekében? Hajlandó vagy elfogadni őt, a barátait, a családját, a környezetét?
okt. 7. 08:38
12/16 A kérdező kommentje:
Atlag alattira gondoltam. Pl dagadt. Mifelenk nemigazan vannak. Rengeteget probalkoztam mar hirem van menekulnek felnek tolem konfliktusba keveredek. Nem hiszek abba mindenkinek van parja vhol ez romantikus hazugsag. Az lesz a parod akihez vonzodsz aki kepes vonzalmat kelteni aki kiszemelsz es meghoditod. Ez akarat kerdese
okt. 7. 09:51
13/16 anonim válasza:
Én is ismerkednék hasonló nővel de kezdem elfogadni hogy nincs esélyem ami végül is teljesen jogos.
okt. 8. 20:43
14/16 A kérdező kommentje:
Manapsag egyre nehezebb az ismerkedes
okt. 8. 21:45
15/16 anonim válasza:
Igen az
okt. 11. 19:05
16/16 szolga3 válasza:
Ruházat nem számít..az jól el van magában egy széken v szőnyegen :-)
okt. 12. 13:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!