Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akik itt keresnek társat,...

Akik itt keresnek társat, azok máshol képpel sikertelenek?

Figyelt kérdés
szept. 24. 16:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
Igen. Túl ronda vagyok tinderhez.
szept. 25. 19:11
 12/12 anonim válasza:

Én most még nem keresek társat (szingli vagyok, de egyelőre nem keresek), de ha készen állok majd rá, valószínűleg itt fogok. És nem azért, mert ne lennék csinos, de egyfelől a munkám miatt én nem szívesen tennék ki arcképes fotót és hirdetném ország-világ előtt, hogy társat keresek, másfelől számomra sokkal többet nyom a latban, hogy valaki hogyan kommunikál, mint az, hogy hogyan néz ki. A társkeresők úgy működnek, hogy ha vki átment a vizuális teszten, akkor jöhet az intellektuális. Itt épp a fordítottja igaz, ráadásul sokkal indirektebb az ismerkedés, nincs olyan húspiac jellege.

Én kifejezetten irtózom a társkeresőktől, annak ellenére is, hogy ha kiraknék magamról képet, biztos, hogy lenne jelentkező.

okt. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!