Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki 35-40 év körül, akinek...

Valaki 35-40 év körül, akinek nincs egy barátja sem és rokonai sincsenek?

Figyelt kérdés
Írj privátban, ha beszélgetnél, ismerkednél. Én nő vagyok.
szept. 15. 15:28
 1/9 anonim válasza:

🙋🏻

30 vagyok, szintén nő

szept. 15. 15:34
 2/9 anonim válasza:
Barátom nincs, senki akit felhívhatnék. Egy rokonom van, de nem láttam 20 éve.
szept. 15. 15:36
 3/9 anonim válasza:
Te hány éves vagy?
szept. 15. 16:27
 4/9 anonim válasza:

32 éves férfi vagyok. Egyedül lakom, barátaim nincsenek, sem barátnőm. Szívesen ismerkedek 30as nőkkel, hátha kisül valami belőle :) Nem akarok szomorkodni tovább.

az a baj hogy annyira elcseszett a világ, nem lehet minden jó, pedig az ember vágyna valami normálisabbra is mint a képmutatás, külsőségek. Manapság csak ezt látom, de egy jó beszélgetést alig lehet összehozni. Pedig igényelném.

szept. 15. 17:07
 5/9 anonim válasza:
Barátaim nincsenek, de rokonaim azért szerencsére vannak. 38/F
szept. 15. 22:03
 6/9 anonim válasza:

Honnan vagy?

Férfit vagy nőt keresel?

szept. 16. 20:30
 7/9 anonim válasza:
Nincsenek rokonaim, barátaim. Hasonló emberekkel barátkoznék. (Nincs társam, de nem keresek kapcsolatot jelenleg.) 33/F Pest megye.
szept. 16. 21:51
 8/9 anonim válasza:

Írj...

F48.

szept. 18. 18:08
 9/9 anonim válasza:
Nekem sincsen senkim N52 ..Jó lenne akár egy jót beszélgetni szallonát sütni v bármit..
okt. 4. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!