Van itt olyan lány aki szexinek tartják, ha a fiúnak van egy pici pocakja?
Figyelt kérdés
22/f
Aki a pocit látni szeretné vagy ismerkedni szeretne, privátba jöhetnek az üzenetek
szept. 14. 08:14
1/28 anonim válasza:
22 évesen nem pocizni kéne, hanem vonzó férfitestet építeni.
szept. 14. 08:51
2/28 anonim válasza:
Igen, a duci nők szeretik ha a párjuk sem vékony.
szept. 14. 08:52
3/28 A kérdező kommentje:
Arra vonatkozott a kérdés hogy van-e itt olyan, akinek a poci a vonzó
szept. 14. 09:01
4/28 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen.
De ez attól függ mit jelent a pici pocak.
Nekem sincs kint mind a 6 kocka, de a méretes hát, vállal, karok kárpótolnak néhány lányt 😉
28/F
szept. 14. 09:02
5/28 anonim válasza:
Annak vonzó, aki majd szeretni fogja a sörhasas hàjas urát 30-40 év múlva is...
Mert egy 22 éves pici pocija ilyet sejtet....
szept. 14. 09:17
6/28 A kérdező kommentje:
Akit érdekel annak privátban tudok küldeni képet, nekem 30-40 év múlva is pici fog maradni
szept. 14. 09:28
7/28 anonim válasza:
Nem vagyok kíváncsi és úgy látom mások sem tolonganak érte. Ha van még pár hiányosságod, azokra is rákérdezhetsz, valószínűleg arra sem lesz nagyobb kereslet. Azt hiszem ezt a társkeresés dolgot nem a jó oldaláról közelíted. Gondolkodj és indulj más irányba!
szept. 14. 09:29
8/28 anonim válasza:
5-ös nyilván van olyan is aki az 50 kilos fiúkat szereti akik 50 évesen is 50 kilosak maradnak. De az átlag férfi nem marad örök életére szálkás és izmos.
szept. 14. 09:30
9/28 anonim válasza:
Nekem meg 20 évesen narancsbőrös a combom és a fenekem és a mellem is lóg már kicsit. Cserélünk képeket?
szept. 14. 09:34
10/28 anonim válasza:
Akinek huszonévesen "pocija" van, annak 30-40 évesen már lógó sörhasa lesz.
Nekem egyáltalán nem vonzó, inkább gusztustalan
szept. 14. 10:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!